Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată rochia de mireasă a logodnicei lui George Simion: „Este făcută la comandă”

Cum arată rochia de mireasă a logodnicei lui George Simion: „Este făcută la comandă”

Mai sunt doar câteva zile până când George Simion și aleasa inimii lui, Ilinca, vor face pasul cel mare. Evenimentul va fi unul mare, care se va desfășura într-un resort de lux din localitatea Oveșelu, în județul Vâlcea. Vor fi prezenţi 10.000 de invitaţi.

Iubita lui George Simion și-a descris rochia de mireasă

George Simion și Ilinca urmează să facă pasul cel mare și să spună cel mai frumos DA din viața lor. nunta va avea loc într-un resort de lux, din județul Vâlcea, pe care politicianul l-a vizitat anul trecut. De atunci, acesta a rămas cu gândul la locul respectiv și a decis să facă nunta acolo.

Cu câteva zile înainte de nuntă, viitoarea mireasă a dat din casă și a vorbit despre marele eveniment din viața ei. Ilinca a descris perfect rochia de mireasă pe care o va purta în ziua cea mare. Politicianul a spus de multe ori că nunta va fi una tradiţională, începând de la vestimentaţie, până la preparatele servite. Astfel, nici rochia de mireasă a Ilincăi nu putea să nu se încadreze în temă. Iubita liderului AUR a vorbit pentru RTV despre nunta la care a visat o viață întreagaă, dar și despre rochia de mireasă pe care o va purta.

Logodnica alui Geoerge Simion a dat din casă

Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate, este foarte frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întampla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu. E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum, o să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm, o să avem artişti foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă. Voi purta o rochie, nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o făcută la comandă, cu influenţă tradiţională, din voal, e o rochie foarte frumoasă, nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată”, a declarat Ilinca, pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: