Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Roxana Vancea însărcinată în luna a opta. Imagini incredibile cu burtica de graviduță

Cum arată Roxana Vancea însărcinată în luna a opta. Imagini incredibile cu burtica de graviduță

GALERIE FOTO (6)

Roxana Vancea se poate considera extrem de norocoasă, fiind una dintre femeile care nu au luat proporții în timpul sarcinii. Fosta vedetă TV arată extraodinar de bine, deși este în luna a opta. Iată imagini incredibile cu burtica de graviduță.

Graviduță în luna a opta, iată că Roxana Vancea este pe ultima sută de metri cu sarcina și arată incredibil de bine! În luna noiembrie, fosta asistentă TV așteaptă să vină pe lume primul ei copil. În timp ce Roxana este la prima experiență ca mămică, iată că soțul ei va deveni tătic pentru a doua oară, având un băiețel dintr-o relație anterioară, cu care Roxana Vancea se înțelege de minune!

Cum arată Roxana Vancea însărcinată în luna a opta

Și cu toate că se află în luna a 8-a de sarcină, Roxana Vancea nu a luat multe kilograme în plus. Frumoasa brunetă s-a pozat pe marginea piscinei, la munte, profitând de câteva zile de relaxare alături de familia ei.

Și dacă până acum câteva luni, abia era sesizabilă burtica de graviduță, iată că acum este un pic mai vizibilă, însă fără ca Roxana Vancea să se „împlinească” prea mult!

Se vede că stilul de viață sănătos, pe care l-a adoptat de ceva ani, dar și orele în sala de fitness au transformat-o radical pe fosta asistentă TV.

Fosta asistentă TV urmează să nască într-o lună și profită la maximum de ultimele zile de sarcină pentru a se relaxa!

 

Roxana Vancea, cum a ales numele pentru copilul ei

Se așteaptă ca Roxana Vancea să nască în luna noiembrie. Se pare că fosta asistentă optează pentru o naștere naturală pentru băiețelul ei, căci a mărturisit că va fi mămică de băiat! Și acesta a fost chiar visul micuțului Milan, băiatul soțului Roxanei Vancea! Așadar, visul lui Milan este pe cale să se împlinească peste doar câteva săptămâni.

Tot Milan a fost cel care a ales numele noului membru al familiei! Acesta va fi Ayan!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: