Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal

Cum arată Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal

GALERIE FOTO (2) Shannen Doherty, un exemplu de curaj și reziliență în fața cancerului. Actrița din Beverly Hills 90210 se pregătește să înfrunte moartea 

Iată cum arată, în prezent, Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal!

Cum arată Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal 

Doherty, acum în vârstă de 51 de ani, a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, iar doi ani mai târziu, ea a anunțat că se află în remisie. Din păcate, în 2020, actrița a dezvăluit că boala a revenit în stadiul 4.

Shannen Doherty a fost prezentă la evenimentul Con’90, unde a vorbit despre starea ei de sănătate.  Aceasta nu s-a alăturat distribuției 90210 , dar a apărut alături de distribuția „Charmed”.

Doherty anunțase anterior, în 2020, că i-a revenit cancerul de sân în stadiul 4, așa că fanii au fost nerăbdători să afle vești despre starea de sănătate. Ea a declarat în cadrul convenției:

„Mă simt minunat, mulțumesc! … Această mulțime este uimitoare!”

De asemenea, ea și-a legat propria poveste de personajul ei Prue din serial, împărtășind:

„Prue a fost o femeie foarte, foarte, foarte puternică. Am fost o femeie foarte puternică. Am jucat-o ca atare. Și cred că asta a avut o impresie definitivă asupra multor femei tinere care se uitau la serial, să crească cu acel fel de putere interioară și să își ajute familiile și să aibă grijă de familiile lor. Suntem foarte mult despre împuternicirea femeilor și despre abilitarea femeilor în cadrul serialului.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Sursa foto: Yahoo

 

Distribuția Beverly Hills, 90210 s-a reunit la Con’90

Fanii serialului Beverly Hills, 90210 din anii ’90 s-ar putea întreba unde sunt acum personajele și ce ar face acestea. Iată că distribuția Beverly Hills, 90210 s-a reunit cu ocaniza Conului din anii ’90. În cadrul ’90 s Con din Hartford, Connecticut, Ian Ziering, Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley și Rebecca Gayheart au răspuns la această întrebare referitoare la personajele lor transupuse în prezent.

Ziering a glumit că personajul său, „Steve Sanders, s-ar afla într-o pădure din Costa Rica, lucrând ca antrenor de viață pentru cel mai interesant om din lume”.

Priestley nu a avut speranțe la fel de mari pentru personajul său, Brandon Walsh. El a spus că, „din cauza reducerilor de personal în profesia de jurnalist, ar fi probabil șomer și ar trăi în mașina sa cu un mic grătar hibachi în portbagaj”. Ouch! Ian a spus că „Brandon ar putea totuși să vină să locuiască cu el în Costa Rica”. Moderatorul a sugerat că unele dintre doamne ar putea fi în „franciza Real Housewives”, în timp ce Spelling a glumit că „Donna Martin ar putea fi legănată de un stâlp pe undeva”.

După ce Garth a glumit că personajul ei, Kelly Taylor, ar fi trebuit „să sfârșească cu tatăl lui Brenda & Brandon, Jim Walsh (interpretat de James Eckhouse)”, ea a sugerat că personajul ei „ar putea fi arestat pentru că l-a urmărit, ceea ce a stârnit multe râsete din partea publicului”

Întregul panel a fost plin de râsete și amintiri, în timp ce distribuția a vorbit despre episoadele lor preferate și despre cum sunt încă prieteni apropiați. Ei chiar i-au adus un scurt omagiu regretatului Luke Perry, care l-a interpretat pe Dylan McKay. Aceștia au mai declarat că sunt recunoscători au fost că au crescut într-una dintre ultimele decenii fără social media. Social media joacă un rol important în popularitatea emisiunilor din zilele noastre, iar distribuția a crezut că Beverly Hills, 90210 ar fi fost probabil anulată mult mai devreme dacă ar fi existat social media în peisaj!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

Sursa: Page Six

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: