Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și ce mesaj a transmis Cristina Cioran după câteva zile de când a născut prematur

Cum arată și ce mesaj a transmis Cristina Cioran după câteva zile de când a născut prematur

Cristina Cioran, noi detalii despre sarcina

Cristina Cioran a traversează o perioadă dificilă după ce  a dat naștere primului său copil. Problema nașterii a fost aceea că a născut mult mai devreme decât era termenul stabilit. Iată cum arată acum Cristina Cioran.

Cristina Cioran a transmis un mesaj emoționant fanilor

Cristina Cioran este o femeie care încearcă să se mențină puternică în urma nașterii premature. Frumoasa prezentatoare are încredere că totul va fi bine și că fetița sa Ema va veni cât de curând acasă. Momentan Ema se află în spital în incubator deoarece ea are doar două kilograme și s-a născut cu două luni mai devreme. Conform informațiilor din presă motivul nașterii premature ar fi fost o toxiinfecție alimentară pe care Cristina Cioran a făcut-o. Prezentatoarea este optimistă și gândește pozitiv și este convinsă că micuța Ema va veni curând acasă și totul va fi bine.

Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️„, a scris Cristina Cioran pe pagina sa sociala.

Cristina Cioran: „O voi putea vizita de două ori pe săptămână”

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran a ținut să le mulțumească fanilor și apropiaților care au sunat-o și i-au transmis mesaje cu gânduri bune. Aceasta a precizat că nu a putut să răspundă tuturor și că momentan se reface și încearcă să fie puternică. Ea a precizat că va merge de două ori pe săptămână la fetița ei la spital, deoarece regulile sunt stricte din cauza pandemiei, dar curând Ema va veni acasă și ea alături de iubitul ei vor fi o familie fericită.

As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie . Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nico tuturor mesajelor. Sunt acasa.

Nu m au mai putut tine in spital, sunt reguli stricte … iar Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o. Nu stiu cum si nu pot sa exprim ceea ce simt pentru ce au facut pentru noi si fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de doua ori pe saptamana cu test covid, o voi putea mangaia atat cat mi se va permite ca sa nu ii punem in pericol viata. Mai sta in spital pana cand va lua suficient in greutate ca sa o putem lua acasa. Suntem doar doi parinti care incearca sa se imbarbateze cu rabdare si credinta sa o putem aduce acasa. va marturisesc faptul ca sunt prea emotiva ca sa pot vorbi foarte mult despre ce s a intamplat asa ca va rog sa ma intelegeti si inca o data va multumesc! Sa stiti ca apreciez fiecare gand, faptul ca v ati rupt timp ca sa mi scrieti ma onoreaza si ma obliga sa va raspund. Va imbratisez ❤️ suntem Above The Sky!„, a mai transmis Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: