Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu VIDEO

Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu VIDEO

Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu VIDEO

Iată cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu!

Cum arată și cine este fiul lui Romică Țociu

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Romică Țociu a venit însoțit de către fiul său, Cătălin Țociu. Tânărul a vorbit cu inima deschisă despre faptul că nu i-a călcat pe urme tatălui său, asemeni surorii lui, în domeniul artistic, având o altă mare pasiune, arta culinară.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiunea de-a mea mai veche și acum o cultiv”, a mărturisit Cătălin Țociu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Sursa foto: Captură ecran YouTube

Cătălin Țociu, pasionat de gastronomie

Cătălin Țociu a explicat că prin cursurile pe care le-a urmat în arta gastronomică, poate profesa în restaurante selecte cu stele Michelin. Cu toate acestea, tânărul consideră că românii nu acordă multă importanță acestor tip de restaurante:

„După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență.

Greutatea nu este în a obține, ci de a menține de-a lungul anilor. Are puțin o logică legat de faptul că cei care își dau silința (…) Sunt colegi de-ai mei care sunt deja bucătări și le trebuie diplomă”, a mai spus fiul actorului.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: