Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă fiii lui Dan Bittman! Artistul are toate motivele să fie mândru

Cum arată și cu ce se ocupă fiii lui Dan Bittman! Artistul are toate motivele să fie mândru

GALERIE FOTO (3) dan bittman fii

Dan Bittman are toate motivele să fie mândru. Are trei băieți talentați și cuminți care se pare că i-au moștenit pasiunea pentru muzică. Iată cum arată și cu ce se ocupă copiii solistului de la Holograf.

Fii lui Dan Bittman au moștenit pasiunea pentru muzică

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trăit o poveste de dragoste intensă, iar din iubirea lor au rezultat trei copii: Alexandru Bittman, Patrick și Mark Nicolas Bittman.

Deși tatăl lor este unul dintre cei mai celebri artiști, băieții au încercat tot ce le-a stat în putință pentru a-și menține viața personală departe de ochii curioșilor. Din păcate, cu ani în urmă, Alex a devenit subiect de discuție în mediul online după ce a polițiștii au găsit asupra lui droguri.

El nu a fost arestat, iar oamenii legii au concluzionat că substanțele ilegale erau pentru consum personal, nu destinate comercializării. Fiul cel mare al lui Dan Bittman a reușit să lase activitățile ilegale în spate, iar acum se bucură de notorietate, fiind unul dintre cei mai căutați producători de muzică rap și trap.

Și Patrick este fascinat de muzică, iar recent a susținut alături de fratele său, Alex, și Oscar, fost concurent în emisiunea X Factor, un concert într-un club extravagant din Capitală.

alex si patrick
Alex și Patrick Bittman

„Alexandru a semnat un contract cu Marius Moga. El produce muzică, lucrează mult pe calculator, dar a început să mai și cânte. E pasionat în continuare. Patrick (n.r. mijlociul) e student în Olanda, la o facultate de bussiness și management. De fotbal s-a lăsat, pentru că nu-i plăcea să fie înjurat, iar cel mic face volei și e mai înalt decât mine”, povestea Dan Bittman, despre fiii săi, în urmă cu un an.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după aproape 29 de ani de relație

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în anul 2017 după o relație de aproape 29 de ani. Deși separarea a avut loc în anul 2017, abia în anul 2019 cei doi au încetat să mai locuiască împreună. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere despre care susține că este o femeie deosebită, care s-a implicat enorm în educația celor trei copii pe care îi au împreună.

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a dezvăluit Dan Bittman, în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: