Redactia.ro
Home » TV » Cum arată și cu ce se ocupă fratele Monicăi Anghel

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Monicăi Anghel

GALERIE FOTO (8)

Monica Anghel și fratele ei, Alexandru, au fost prezenți în cadrul unei emisiuni televizate, unde au vorbit despre pasiunea pentru muzică, dar și despre planurile pe care le are în acest sens. 

 

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Monicăi Anghel

Alexandru este fratele mai mic al Monicăi Anghel. Acesta a mărturisit că a fost mereu pasionat de arte plastice, pe care a ajuns chiar să le studieze. Deși petrece mare parte a timpului în atelierul său de creație, Alexandru Anghel a descoperit de curând și muzica.

Fratele Monicăi Anghel nu a știut că poate cânta până la vârsta de 27 de ani, atunci când a mers la o seară de karaoke. Viața i s-a schimbat în bine, din acel moment, iar Alexandru Anghel, în vârstă de 37 de ani acum, este cântăreț profesionist.

,,Am descoperit la 27 de ani ca pot sa cânt, cand am mers la karaoke. Pana atunci nu am cantat niciodata, nici nu fredonam piese. Nici macar piesele surorii mele. Atunci, am cantat ”My Way” și toată lumea m-a aplaudat. Mi-a placut senzația. Apoi, am venit acasă si i-am spus surorii mele, i-am cerut să mă asculte. M-am ambitionat si uite că am reusit. Sora mea mi-a zis tarziu ”bravo”. A fost foarte exigentă. Si-a luat inima-n dinti, mi-a iesit pana la urma. Ma gandesc si la Conservator acum. Am patit si să uit textul unei piese la o nunta. Era chiar valsul mirilor”, a spus Alexandru Anghel, fratele Monicăi, în direct, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

 

Alexandru Anghel, tată a trei fetițe

Alexandru Anghel are parte de succes și în viața personală. Fratele Monicăi Anghel are trei fetițe, iar pe mezina familiei a botezat-o în anul 2019. Mai mult, la botezul micuței, artista Monica Anghel s-a implicat total.

Însăși Monica este un cadou pentru micuța Hrisa Monica prin iubirea, bunătatea și dăruirea cu care își ia în serios rolul de mătușică. Pe lângă darurile materiale, Monica s-a ocupat de organizarea petrecerii împreună cu mama noastră. De altfel, preparatele culinare, foarte apreciate de invitați, au fost realizate de mama. Dacă la începutul petrecerii, Monicăi i-a făcut plăcere să stea la bar, să servească invitații, la final era pe bar, dansând până spre 6 dimineața. A fost sufletul petrecerii!”, povestea atunci Alexandru Anghel.

Raluca Petrică este femeia care îl face fericit pe fratele Monicăi Anghel. Raluca Petrică este o fostă dansatoare care a făcut parte din echipa show-ului „Surprize, surprize”, prezentat de Andreea Marin la TVR.

Hrisa este cea de-a treia fetiță a cuplului Raluca Petrică-Alexandru Anghel.

Numele Hrisa vine de la duhovnicul nostru, părintele Hrisant, de la Mănăstirea Radu Vodă, căruia îi mulțumim și pe această cale pentru toate darurile spirituale pe care ni le oferă. Hrisa este un copil vesel, nu plânge des sau mult. De aceea, la slujba de botez a plâns puțin și s-a liniștit repede. Nașii ei sunt Alexandra si Vasile Revnic, prieteni minunați și iubitori de copii”, a spus fericitul tătic.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: