Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent Survivor România? Luiza i-a dăruit 2 copii

Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent Survivor România? Luiza i-a dăruit 2 copii

GALERIE FOTO (7) Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu

Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent Survivor România? Sportivul va participa la Survivor România și va face parte din echipa Faimoșilor. Cătălin Zmărăndescu așteaptă cu nerăbdare să înceapă emisiunea. Soția sa a fost cea care l-a convins să plece în Republica Dominicană.

Cum arată soția lui Cătălin Zmărăndescu, noul concurent Survivor România? Luiza i-a dăruit 2 copii

Cătălin Zmărăndescu va participa la Survivor România și va fi în echipa Faimoșilor. Emisiunea va începe peste câteva zile, iar sportivul este pregătit să plece în Republica Dominicană. Zmărăndescu a fost susținut de partenera sa, Luiza, să se înscrie la Survivor România. După ce a participat la Ferma vedetelor, sportivul a fost convins de soția sa să plece în Republica Dominicană. „Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Luiza i-a dăruit sportivului doi copii, spre bucuria acestuia. Fostul bodyguard al lui Becali a trecut printr-un divorț scandalos, dar Luiza i-a alinat suferința. Acesta mai are doi copii, o fata si un baiat din prima căsătorie, dar de câțiva ani nu mai păstrează legătura cu ei. Zmărăndescu este convins că soția lui se va descurca cât timp el va fi plecat la Survivor România. El este cel mai în vârstă concurent din echipa Faimoșilor. „Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în «Ferma» că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine”, a mai declarat acesta.

Copiii lui Zmărăndescu fac echipă la sala de MMA

Cătălin Zmărăndescu este căsătorit în prezent cu Luiza, împreună cu care are doi copii. În trecut, acesta a mai fost însurat și mai are doi copii din relația anterioară. Alexandra Zmărăndescu ia lecții de autoapărare de la fratelei, Alexandru, luptător de MMA. Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă și de street-dance. Tânăra are multe tatuaje, dar cel care atrage atenția este cel de pe frunte care reprezintă un lucru important pentru ea. „Cel de pe frunte (n.r. – tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea.Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. – arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează”, a mai spus Alexandra Zmărăndescu.

Alexandra este însărcinată, iar Cătălin Zmărăndescu va deveni bunic la 49 de ani. Sportivul nu mai păstrează legătura cu Alexandra și Mihai  iar într-un clip video  a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi.„Pentru ‘haterii’ care nu pot trăi fără mine și care sunt îngrijorați de existența mea și de ceea ce fac eu, vă spun atât. Am patru copii…de ce postez doar cu doi dintre ei, cu cei mici? Pentru că ei au nevoie de mine și până la 18 ani, sunt dator ca părinte, să le ofer ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor„, a declarat Cătălin Zmărăndescu pe contul lui de TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: