Redactia.ro
Home » TV » Pe chef Florin Dumitrescu îl ştie toată lumea, dar să vezi cum arată soţia lui, Cristina. FOTO

Pe chef Florin Dumitrescu îl ştie toată lumea, dar să vezi cum arată soţia lui, Cristina. FOTO

GALERIE FOTO (4) Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio introducere: face parte din echipa de jurați de la „Chefi la cuțite” și este adorat de fani. Acesta este căsătorit demult, dar puțini știu ce soție superbă are bucătarul. Iată cum arată Cristina, nevasta celebrului chef!

Cum arată soția lui Florin Dumitrescu de la  „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu este căsătorit de șase ani cu Cristina, o tânără ce i-a dăruit trei copii. Aceștia au o familie fericită, dar discretă, ei dorind să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Dumitrescu are un blog personal despre beauty de care se ocupă și are grijă de copiii pe care îi are alături de celebrul chef.

„Noi suntem un cuplu discret și am preferat să ne trăim iubirea departe de ochii curioșilor. Nu prea vorbim despre viață noastră de cuplu, despre familia noastră”, spunea soția lui chef Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Ce spune Cristina, soția lui Florin Dumitrescu despre acesta

Cristina Dumitrescu și Florin Dumitrescu sunt la fel de îndrăgostiți ca la început, dovadă fiind declarațiile de dragoste constante pe care cei doi și le fac.

„Îmi pare că viață mea a început abia acum aproape 10 ani, când ne-am cunoscut. De atunci e mult mai mult soare, culorile lumii sunt perfecte, rad mai mult, mă bucur că un copil, câteodată obosesc, dar merg mai departe de parcă cineva îmi pune energie în suflet chiar și când pare că nu mai pot… Radiez când suntem împreună și simt că putem mută munții din loc, toanele lui sunt chiar simpatice, iar fericirea supremă înseamnă ei trei. E foarte ușor să ne ținem de mâna și câteodată, când unul dintre noi strânge pumnul, celălalt îl deschide, că mâinile noastre să fie una din nou”, a scris soția lui Florin Dumitrescu, cu ocazia aniversării lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: