Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată tânăra care a mâncat doar aripioare de pui și cartofi prăjiți timp de 15 ani

Cum arată tânăra care a mâncat doar aripioare de pui și cartofi prăjiți timp de 15 ani

GALERIE FOTO (3)

O tânără de 19 ani din Marea Britanie a mâncat timp de 15 ani zilnic doar aripioare de pui și cartofi prăjiți. Tânăra a explicat și de ce a recurs la această ”dietă” specială.

 

Cum arată acum tânăra

Rebecca Giddins are 19 ani și este din Marea Britanie. Dacă până la vârsta de 4 ani, tânăra a fost hrănită de părinți numai cu iaurt și tort. Însă, au urmat apoi o dietă bazată pearipioare de pui și acrtofi prăjiți, potrivit The Mirror. Adolescenta a mâncat nu mai puțin de 87.000 de aripioare de pui în toți acești ani, așa după cum acaeasta a declarat.

”De când mă ştiu simţeam că mă sufoc la vederea altor alimente, nu puteam să le ating, nu puteam nici să le ţin în mână să le înmânez altora”, a declarat aceasta.

Tânăra nu putea consuma alte alimente în afară de aripioare de pui și acrtofi prăjiți. Însă, cua jutorul hipnozei, a reușit să renunțe al singurele alimente pe care le putea consuma. S-a apucat de sport și are o alimentație mai sănătoasă acum. A inclus în alimentația sa și fructe, legume, cârnați și brânză.

Tânăra a fost profund marcată de aceste lucruri. ,,Am fost sceptică în ceea ce priveşte hipnoza, dar se pare că m-a ajutat. Încă de la prima şedinţă am reuşit să includ cel puţin două alimente noi în fiecare zi. Senzaţia de sufocare a încetat, acesta fiind principalul motiv pentru care nu puteam să mănânc nimic. M-a afectat toată viaţa”, a mai adăugat Rebecca Giddins.

Acest lucru a fost și un impediment pentru tânără, care nu a ieșit ani de zile în oraș să mănânce alături de prieteni.

”Fizic nu puteam să duc la gură alt aliment, simţeam că mă sufoc, aşa că am rămas cu aripioarele şi cartofii prăjiţi care nu-mi dădeau starea asta. Părinţii mei au încercat să mă hrănească cu alte alimente, dar mă supăram extrem de tare şi refuzam pur şi simplu”,a  adăugat tânăra.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: