Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum gătești cei mai buni cartofi prăjiți. Rețeta simplă pentru o garnitură la fel de savuroasă de fiecare data

Cum gătești cei mai buni cartofi prăjiți. Rețeta simplă pentru o garnitură la fel de savuroasă de fiecare data

Cartofi prajiti

Cartofii prăjiți se află printre cele mai iubite mâncăruri din întreaga lume. Ffrench fries sau bavarezi, cartofii sunt întotdeauna meniul preferat al persoanelor care vor să își prepare o mâncare rapidă și extrem de gustoasă.

Însă, dacă vrei să încerci o rețetă bună de cartofi prăjiți, citește mai jos câteva trucuri incredibile.

Cum gătești cei mai buni cartofi prăjiți. Rețeta simplă pentru o garnitură la fel de savuroasă de fiecare data

De multe ori s-a întâmplat să preferi cartofi prăjiți în locul unui preparat mai complicat? Ei bine, cartofii prăjițit este și va rămâne una dintre cele mai preferate măncăruri ale oamenilor.

Sunt foarte ușor de făcut și rezultatul este extraordinar. Dar pentru a face cei mai buni cartofi prăjiți, trebuie să încerci noile trucuri și rețete care te vor inspira data viitoare când vei face această gustare.

Soiul potrivit de cartofi pentru prăjire

Pentru a obține cartofii prăjiți perfecți, este important să alegi soiul potrivit de cartofi. Așadar, pentru asta ai nevoie de cartofi cu o structură fermă care nu se vor înmuia la prăjire.

Pentru asta ai nevoie ori de cartofi albi, care au conținut ridicat de apă, ori cartofii galbeni, care sunt mai uscați și mai făinoși.

Trucuri pentru o rețetă bună de cartofi prăjiți

Primul pas în reducerea cantității de amidon din cartofi, este înmuierea cartofilor. Cu cât cantitatea de amidon este mai mică, cu atât aceștia vor fi mai crocanți.

De asemenea, cartofii french fries sunt foarte crocanți din cauza procesului de gătire dublă. Prima etapă este să îi dai la o temperatură mai mică, de 170 de grade pentru cinci minute.

A doua etapă de prăjire a cartofilor se face la o temperatură de 190 grade, la foc mediu până depin aurii.

Pentru a ieși mai buni, trebuie să îi prăjești într-un vas încăpător, adânc pentru a fi acoperiți în întregime de ulei pe tot parcursul procesului de gătire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: