Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Thalia la 50 de ani. Artista se simte o femeie împlinită

Cum arată Thalia la 50 de ani. Artista se simte o femeie împlinită

GALERIE FOTO (11) Cum arată Thalia la 50 de ani.

Cum arată Thalia la 50 de ani. Celebra actriță de telenovele dovedește că vârsta e doar un număr. Thalia arată foarte bine la 50 de ani și nu ezită să își etaleze trupul de zeiță pe rețelele de socializare.

Cum arată Thalia la 50 de ani. Artista se simte o femeie împlinită

Thalia arată foarte bine la vârsta de 50 de ani. Vedeta își surprinde cei peste 21 milioane de fani de pe Facebook cu fiecare imagine nouă publicată. Pentru ea, timpul parcă a stat în loc, iar zâmbetul de pe față nu i-a dispărut deloc. Supranumită „Regina telenovelelor, Thalia a împlinit vara trecută 50 de ani și a celebrat momentul într-un cadru special. Vedeta a îmbrăcat un body colorat ce lăsa la vedere corpul bine lucrat. „La mulți ani, mie! 50. Așa îmi trăiesc viața, fără să țin cont de experiențele nefericite, ci învățând din ele. Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Pe lângă cariera impresionantă, Thalia se poate măndri cu o familie minunată. Actrița este căsătorită cu Tommy Mottola, iar anul acesta cei doi vor împlini 22 de ani de mariaj. Mottola a reușit să se facă remarcat încă din anii ‘60 și e numele din spatele unora dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Mottola a fost căsătorit cu Mariah Carey în 1993, dar relația dintre ei a fost una tensionată. Artista a mărturisit de-a lungul anilor că nu a avut o căsnicie fericită. Cei doi s-au despărțit în 1997. Thalia l-a cunoscut pe Mottola în cadrul unei întâlniri organizată de Emilio și Gloria Estefan. “L-am cunoscut în New York la o întâlnire organizată de Gloria și Emilio Estefan,” a declarat Thalia în cadrul emisiunii Latin Music Queens.

Între cei doi există o diferență de vârstă de 23 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să își trăiască iubirea. Thalia s-a căsătorit în 2000 cu Mottola și au împreună 2 copii. Imaginea cu Thalia ieșind din Catedrala San Patricio din New York, la brațul soțului ei, strălucind ca o adevărată prințesă, nu poate fi uitată prea ușor. De atunci au trecut aproape 23 de ani, timp în care relația lor a devenit mai puternică.

Thalia și Mottola au doi copii

Pe Thalia o știe o lume întreagă, dar puțini sunt cei care știu cum arată cei doi copii ai vedetei. Artista a ales să păstreze intimitatea pentru copiii și soțul ei. Thalia are doi copii cu Mottola, pe Sabrina Sakar și Matthew Alejandreo. „Viaţa merge înainte. Parcă ieri o purtam în braţe, iar astăzi este rândul meu să fiu luată în braţe. Însă, în ciuda trecerii timpului, vor rămâne mereu copiii mei„, a scris Thalia la un moment dat pe rețelele de socializare. Sabrina seamănă perfect cu tatăl ei, în timp ce juniorul Alejandro este copia fidelă a mamei sale. Cel puțin așa reiese din imaginile postate de îndrăgita actriță pe rețelele de socializare. Thalia este activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: