Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Vedeta era curtată de mulți bărbați celebri

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Vedeta era curtată de mulți bărbați celebri

GALERIE FOTO (12) vica blochina

Vica Blochina are 47 de ani, dar încă atrage privirile tuturor bărbaților, și nu numai, de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Fosta balerină a  fost curtată de mai mulți bărbați celebri din România.

Vica Blochina, curtată de milionari celebri

Aceasta a făcut furori chiar de la începutul carierei sale. Blondina a cucerit multe inimi încă de pe vremea când dansa în clubul Melody. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că a fost curtată de milionari celebri și a primit multe cadouri scumpe.

Vica Blochina s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă relația care a propulsat-o în atenția publicului autohton a fost cea cu Victor Pițurcă. „Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta… ‘țiplă’, incredibil”, spunea Vica despre momentul în care l-a cunoscut pe „Piți”.

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39, și era căsătorit.

În proces cu Victor Pițurcă

S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, iar timp de 16 ani ea i-a fost amantă.

Vica Blochina a intrat în viața publică de la noi pe fondul procesului de paternitate pe care vedeta i l-a intentat antrenorului pentru recunoașterea băiatului, Edan, de 14 ani. Conform Click, în 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar.

Fosta balerină arăta fantastic în tinerețe, pentru că, spune ea, nu oricine ajungea la Melody. „Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!”, a declarat ea în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Dependentă de operații estetice

În decursul vremii, Vica și-a făcut diverse operații atât la față cât și la corp. Aceasta are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: