Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Vlad Pascu, după 7 luni în arest. Imaginea care a devenit virală pe internet FOTO

Cum arată Vlad Pascu, după 7 luni în arest. Imaginea care a devenit virală pe internet FOTO

După șapte luni petrecute în detenție, imaginea recentă cu Vlad Pascu a provocat un val de reacții pe internet, evidențiind schimbările fizice prin care a trecut în timpul detenției. Iată detaliile!

Cum arată Vlad Pascu, după 7 luni în arest

Tânărul, cunoscut pentru tragicul accident din 2 Mai, în care a provocat moartea lui Sebi Olariu și Roberta Dragomir, a fost surprins cu părul tuns scurt, o schimbare radicală față de aspectul său anterior.

De la momentul arestării sale și până acum, Vlad Pascu a petrecut 7 luni în arest preventiv, o perioadă mai îndelungată decât anticipaseră mulți.

Deși eforturile pentru eliberarea sa au fost constante, tânărul a rămas în custodia autorităților. În acest timp, el a suferit o transformare radicală, devenind greu de recunoscut.

Imaginea care a devenit virală pe internet

Până acum, imaginile cu Vlad Pascu au fost rare, iar când a fost prezent la procese, poliția a luat măsuri de protecție pentru a-l izola de privirile curioșilor. Astfel, puțini au avut ocazia să vadă cum arată acum și cât de mult s-a schimbat.

În momentul tragediei din 2 Mai, Vlad Pascu era cunoscut pentru aspectul său rebel, pentru că avea părul lung și purta haine cu mesaje controversate despre droguri. Însă, imaginea recentă arată o transformare radicală, cu părul scurt și un aspect mai sobru.

Sursa foto: SpyNews

„E aceeași persoană? / De aia nu mai putem noi de tunsoarea lui după ce a omorât doi tineri nevinovați”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit SpyNews. 

Familiile victimelor, momente dificile la proces

Rămâne de văzut ce vor decide oamenii legii cu privire la pedeapsa tânărului. Familiile victimelor, în special părinții lui Sebi Olariu, au trăit momente extrem de dificile la proces, marcând reamintirea și revărsarea sentimentelor asociate cu pierderea fiului lor în tragicul accident.

Presiunea uriașă a pus-o pe mama lui Sebastian Olariu într-o stare de rău în sala de judecată, când au fost rememorate scenele accidentului și impactul devastator al pierderii fiului său. Cu toate acestea, procedura judiciară a continuat, iar familia își caută acum răspunsuri și justiție, potrivit Antena3 CNN.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: