Redactia.ro
Home » Știri » Scandal uriaș, după procesul lui Vlad Pascu, criminalul din 2 Mai. Întrebarea terifiantă pe care judecătoarea i-a adresat-o tatălui uneia dintre victime:”Îi vrea buletinul”

Scandal uriaș, după procesul lui Vlad Pascu, criminalul din 2 Mai. Întrebarea terifiantă pe care judecătoarea i-a adresat-o tatălui uneia dintre victime:”Îi vrea buletinul”

Într-un context încărcat de emoție și tensiune, procesul lui Vlad Pascu, tânărul acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat un accident mortal în stațiunea 2 Mai, a stârnit scene profund revoltătoare și dureroase în sala de judecată. Momentul în care judecătoarea a întrebat dacă una dintre victimele decedate se află în sală a reprezentat un punct culminant al suferinței pentru tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în tragicul eveniment.

Aceste dezvăluiri aruncă o lumină îngrijorătoare asupra sistemului judiciar și asupra modului în care acesta gestionează cazuri de o asemenea gravitate. Pentru familiile victimelor, fiecare zi de întârziere în soluționarea cazului adaugă o nouă greutate poverii lor, în timp ce speranța de a vedea dreptatea înfăptuită devine tot mai fragilă.

Întrebarea care a stârnit un scandal teribil

Întrebarea neașteptată a declanșat lacrimi și durere în rândul celor prezenți, arătând o dată în plus tragedia indescriptibilă prin care trec familiile victimelor.

„- Judecătoria Mangalia nu este…când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi vrea buletinul. M-am uitat la el…

– Ce-ați simțit când a luat cuvântul Vlad Pascu?

– M-am uitat în jos, n-am mai putut să mă uit în ochii lui.”, potrivit Antena 3

Ziua respectivă de judecată a fost marcată de un haos continuu, începând cu amânarea inițială a procesului lui Vlad Pascu datorită suprapunerii cu un alt proces la Tribunalul Constanța, unde acesta solicita eliberarea condiționată. Ulterior, când ședința a fost reluată, magistrații au fost nevoiți să decidă o nouă amânare, constatând absența ambilor avocați care îl reprezentaseră până atunci pe inculpat. Această serie de întârzieri și amânări nu face decât să adâncească rana și frustrarea familiilor îndurerate, care așteaptă dreptate și închidere.

Cine este judecătoarea din Mangalia

Pe fondul acestor evenimente deja încărcate emoțional, apar informații tulburătoare despre judecătoarea de la Mangalia implicată în caz. Aceasta a fost supusă unei cercetări disciplinare de Inspecția Judiciară în 2023, fiind acuzată de nerespectarea repetată și din motive imputabile a dispozițiilor legale privind soluționarea cu celeritate a cazurilor, precum și de nerespectarea, în mod nejustificat, a dispozițiilor sau deciziilor administrative. În urma acestor acuzații, secția de judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis aplicarea sancțiunii disciplinare constând în „avertisment” pentru abaterile disciplinare constatate.

„Totul este o făcătură! Aceasta judecătoare nu are ce căuta acolo! Totul a fost premeditat! Iar cu ce i-a făcut lui Valentin Olariu… este strigător la cer!”, a declarat tatăl Robertei, tânăra moartă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: