Redactia.ro
Home » TV » Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent

Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent

GALERIE FOTO (7) Anunț surprinzător pentru fanii ”Românii au talent”

Emisiunea ”Românii au talent” a ajuns la sezonul 11, fiind un real succes pentru postul de televiziune PRO TV. Puțini sunt cei care mai știu, însă, cu ce jurați a debutat emisiunea și cum arătau jurații și prezentatorii atunci. 

 

Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent

Show-ul ”Românii au talent” de la PRO TV a devenit unul dintre cele mai de succes proiecte ale postului, fiind difuzat în fiecare vineri seara, de la ora 20.30. Emisiunea a debutat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză ”Got Talent”, un program de televiziune concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

Încă de la începutul emisiunii, gazdele au fost Smiley și Pavel Bartoș, acum fiind extrem de schimbați față de prima apariție.

Juriul a suferit mai multe modificări, de-a lungul timpului. Dacă la început erau trei personalități la masa juriului, formatul emisiunii vine acum cu patru jurați. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro, dar este de amintit faptul că prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România.

PRO TV a păstrat și în sezonul 2 aceleași elemente ca în sezonul 1, și anume componența juriului, dar și prezentatorii. În prima ediție din al doilea sezon, emisiunea a avut oa udiență chiar mai mare decât în sezonul precedent, înregistrând 21,8 puncte de rating în comparație cu 18 puncte în aceeași perioadă a anului trecut.  Audițiile au fost extinse în mai multe orașe, și anume Iași și Craiova, pe lângă orașele din primul sezon: Constanța. Timișoara, București și Cluj- Napoca.

Smiley a declarat că este uimit de talentale care au trecut, de-a lungul timpului, pe scena emisiunii.

Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a declarat Smiley.

Smiley, în juriul de la „Românii au Talent

Noul sezon al emisiunii vine cu două ediții pe săptămână, luni și vineri de la 20.30. Unul dintre cele mai apreciate show-uri de divertisment din România are parte de un sezon atipic, care a fost filmat în condiții speciale. La jumătatea sezonului, Smiley s-a așezat la masa juraților, înlocuindu-l pe Andi Moisescu.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în faţa concurenţilor”, a spus Smiley după ce a luat loc la masa juraţilor alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Smiley i-a luat locul juratului Andi Moisescu, după ce, în etapa preselecțiilor pentru Românii au Talent, juratula a flat că este infectat cu COVID-19. Astfel, echipa PRO TV a trebuit să caute o metodă prin care show-ul să meargă mai departe, dar să fie respectate și normele de protecție socială. Însă, schimbarea este doar una temporară, emisiunile din  etapa preselecțiilor fiind înregistrate.
Andi Moisescu va urmări și va comenta toate momentele din cadrul emisiunii de la distanță.

,,Românii au talent este o sărbătoare pe care o aştept şi pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a declarat Andi Moisescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: