Redactia.ro
Home » Știri » Cum atragi banii în viața ta în funcție de data nașterii. Cum calculezi corect, de fapt, cifra banilor

Cum atragi banii în viața ta în funcție de data nașterii. Cum calculezi corect, de fapt, cifra banilor

Numerologie. Cum afli care este cifra destinului

Numerologia devine tot mai populară în viețile oamenilor, mulți alegând să se bazeze pe așa-numitele cifre ale destinului, banilor și vibrațiilor interioare. Un aspect important în această practică este descoperirea cifrei banilor, care poate oferi indicii despre modul în care persoana respectivă poate atrage mai multă prosperitate în viața sa.

 Cum poți afla cifra banilor pe baza datei tale de naștere

Calculul cifrei banilor este relativ simplu și se poate face pe baza datei de naștere. Numerologul Adriana Arman a oferit câteva recomandări în acest sens în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV, ajutând astfel telespectatorii să înțeleagă mai bine această practică.

„Astăzi mă gândeam să abordăm tema banilor puțin diferit, pentru că numerologia ne dă instrumente pe care le putem folosi. Și dacă e să mergem pe simbolistica aceasta a cifrelor, în numerologie cifra banilor este 6”, și-a început numerologul explicațiile.

„Am făcut pentru cei care ne urmăresc un calcul foarte simplu care ne arată care este traseul pe care ar trebui să-ș urmăm ca să facem mai mulți bani, să-i atragem.”

Optul este, într-adevăr, cifra banilor, a abundenței mai degrabă sau a potențialului infinit, dar pe noi ne interesează pe concret.

Formula de calcul este foarte simplă: avem ziua de naștere plus șase, adică energia banilor

Exemplu: 24+6=30=3, rezultatul 30 trebuie să-l reducem la o singură cifră de la 1 până la 0: 3+0=3.

1. Nu sta în umbră.

Dacă rezultatul este 1, ce trebuie să facă este să nu-i urmeze pe alții. Ca să intre în energia banilor, ei trebuie să iasă din conul de umbră, să se diferențieze prin ceva, iar stima de sine aici face o foarte mare diferență.

2. Fă echipă cu alții.

Aceștia trebuie să-și ia modele de la alții, să se inspire de la alții, și să stea cu lumea, pentru că atunci le vin lor idei. Ei așa se încarcă.

3. Influențează prin vorbire.

Cea mai importantă este arta vorbirii. Ei trebuie să ajungă cu mesajul lor la ceilalți oameni. Și când vor stăpâni arta aceasta a livrării discursului vor reuși să ajungă foarte ușor la ceilalți, indiferent ce fac.

4. Dezvoltă-ți inteligența.

Aici mentalul este cheia. Ei trebuie să învețe să-și stăpânească mentalul, cum funcționează mentalul. Aici mare atenție la momentul în care se îndrăgostesc, pentru că mentalul fiind cheia, dacă se îndrăgostesc irațional și își pierd mințile, din acel moment își pot bloca circuitul, nișa aceasta a posibilităților și banii se îngustează.

5. Rutina te sărăcește.

Rutina îi va sărăci – oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile, făcând același lucru, ci trebuie să îmbrățișeze noutatea.

6. Starea de spirit vinde.

Starea de spirit este cea mai importantă aici. Atitudinea și echilibrul, pentru că 6 este o zonă de echilibru. Când vor fi dezechilibrați, vor face excese, nici banii nu vor trage la ei.

7. Învață din greșeli.

Ei au tendința de a repeta greșelile trecutului și în felul acesta nu vor merge mai sus financiar. Pentru că 7 vorbește și despre studiu, oamenii aceștia nu trebuie să se uite la cei din liga lor (…) Să încerce să facă la fel ca ei.

8. Fă-ți relații și folosește-le.

Relațiile, conexiunile – să te folosești de conexiunile tale, pentru că se pot deschide niște uși foarte bune.

9. Inovează-te! Inspiră-te de la alții dar nu face la fel

Oamenii aceștia trebuie să inoveze. Ei trebuie, practic, să se inspire de la alții, dar nu trebuie să facă la fel. Să vină cu un element de noutate, de autenticitate”, a explicat numerologul.

 

Este important să menționăm că numerologia este o practică esoterică și că interpretarea cifrelor poate varia în funcție de perspectiva și experiența fiecărui numerolog. Totuși, mulți oameni consideră că această metodă poate oferi indicii utile pentru a înțelege mai bine propriul potențial și pentru a lua decizii mai conștiente în viața lor financiară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: