Redactia.ro
Home » TV » Cum au fost surprinși Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după scandalul anti-COVID

Cum au fost surprinși Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după scandalul anti-COVID

GALERIE FOTO (5)

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, formează unul dintre cele mai celebre cupluri. Cei doi sunt cunoscuți pentru alegerile pe care le-au făcut de-a lungul timpului cu privire la viața de familie. Recent, Dragoș Bucur a fost implicat într-un întreg scandal după ce a anunțat că nu se va vaccina anti-COVID. Însă, cei doi soți au ales să își trăiască viața, ca și cum scandalul nu ar fi existat.

 

Cum au fost surprinși Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după scandalul anti-COVID

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu au ezitat să iasă în lume, chiar și după scandalul care a apărut în urma declarațiilor făcute de prezentatorul “Visuri la cheie”. Dragoș Bucur și-a însoțit soția la o întâlnire cu doi prieteni apropiați ai familiei, la un restaurant din zona Floreasca. Dragoș și Dana s-au bucurat de compania unul altuia prin gesturi tandre unul față de celălalt. Ulterior, cei doi soți au părăsit incinta și s-au îndreptat spre acsă. Totuși, nici la venire și nici la plecare, vedeta PRO TV nu a purtat mască de protecție, conform măsurilor impuse de pandemia de coronavirus.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de 16 ani și se bucură de o familie frumoasă și numeroasă. Cei doi soți au trei copii, pe Sofia, fiica cea mare, pe fiul Kadri, dar și pe micuța Roxana India, fetița care a fost înfiată de îndrăgitul cuplu în urmă cu câțiva ani. Tabloul de familie este completat de locuința lor, în apropiere de natură, cei doi locuind într-o căsuță din afara Bucureștiului. Locuința lor este construită în apropiere de pădure, fiind construită într-un mod cât mai ecologic.

 

Dragoș Bucur, implicat într-un scandal anti-vaccinare

Dragoș Bucur a strânit un întreg scandal atunci când a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunța că nu se va vaccina anti-COVID. Deși a fost infectat cu virusul în luna septembrie a anului trecut, actorul s-a vindecat șia  reușit să depășească situația, însă nu consideră că este benefică purtarea măștii de protecție, conform indicațiilor specialiștilor. Mai mult, prezentatorul de la PRO TV nu este de acord cu vaccinarea și a anunțat că nu se va vaccina.

,,În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a fost postarea controversată a lui Dragoș Bucur de pe Facebook.

Afirmația făcută de prezentatorul de la PRO TV a dus la împărțirea internauților în două tabere.  În timp ce unii îl critică dur, alții îi susțin inițiativa.

Eu te admir!! Simt si fac la fel”, „Esti foarte tare!”, „Dragoș Bucur, m-am distrat citind comentariile, felicitări pentru postare!”, au fost cateva dintre comentariile la postarea actorului.

Alți internauți, cei care nu au fost de acord cu afirmația sa, l-au asemănat cu soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer.

Nu inteleg de ce trebuie sa faci propaganda? Mare dezamagire…”, „Olivia Steer, iti ordon, iesi din acest tanar!”, ‘Eu voi da report acestei postari. Este inadmisibil ce faceti aici. Sa va fie rusine!”,”Păi oricum nu ți-l face nimeni, că ai avut deja, după război mulți viteji s-arată”, au fost doar cateva dintre comentariile negative publicate la postarea actorului.

Dintre cei care l-au criticat dur și acre și-au exprimat dezacordul față de decizia actorului se numără și jurnalistul Lucian Mîndruță, a cărui soție este cadru medical, fiind proaspăt vaccinat ant-COVID.

Însă, Dana Budeanu i-a transmis aprobarea vis a vis de această decizie de a nu se vaccina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: