Redactia.ro
Home » Știri » Cum au reușit doi baieti de 12 și 13 ani să fure o mașină? După o cursă nebună, autoturismul s-a înfipt într-un stâlp și a fost la un pas să plonjeze în lac

Cum au reușit doi baieti de 12 și 13 ani să fure o mașină? După o cursă nebună, autoturismul s-a înfipt într-un stâlp și a fost la un pas să plonjeze în lac

GALERIE FOTO (2) accident grav bucuresti

Un incident greu de crezut a avut loc în București în cursul dimineții de 17 august. Doi copii au reușit să fure mașina unei firme de curierat și să pornească la plimbare cu ea. Minorii au produs un accident rutier și au scăpat, ca prin minune, fără răni serioase.

Doi băieți de 12 și 13 ani au furat o mașină și au fost la un pas să plonjeze cu ea în lac

Doi minori au furat o mașină în București. Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de iluminat, fiind la un pas să cadă în lac. Incidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața pe Bulevardul Bucureștii Noi, în apropierea podului Străulești.

În urma impactului destul de violent, mașina a avariat gardul de protecție din apropierea carosabilului și a rămas suspendată în aer chiar deasupra lacului Străulești.

 

Un băiat de 13 ani se afla la volanul mașinii furate

Conform informațiilor oferite de către polițiști în mașină de aflau doi minori, unul în vârstă de 13, șoferul și un pasager de 12 ani. Copiii au furat mașina unei firme de curierat și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-au urcat în vehicul, fără să se gândească că-și pun viața în pericol.

„La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de ambulanță, iar copiii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijile medicale necesare. 

La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bd. Bucureștii Noi.

Din primele informații, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de iluminat public.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a două persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, se arată în comunicatul celor de la Brigada Rutieră București.

Sursă foto Antena 3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: