Redactia.ro
Home » Monden » Cum decurge relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița își exersează rolul de mamă

Cum decurge relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița își exersează rolul de mamă

Monica Bîrlădeanu a fost văzută alături de copiii lui Valeriu Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, o poveste de dragoste care a captivat atenția publicului, au decis să își aprofundeze relația, demonstrând că sunt pregătiți pentru noi capitole în viața lor de cuplu. După o perioadă frumoasă de jumătate de an în care și-au construit relația, cei doi se gândesc serios la viitor, plănuind chiar să își unească destinele într-o ceremonie de nuntă programată pentru această vară.

Monica Bîrlădeanu: din rolul de actriță în cel de mamă

Monica Bîrlădeanu, renumită pentru talentul său actoricesc, și-a asumat un nou rol în viața reală, acela de mamă vitregă pentru copiii partenerului său, Valeriu Gheorghiță. Trecerea la acest nou statut a venit firesc pentru actriță, care a fost văzută alături de cei doi copii ai directorului spitalului SRI în timpul unui weekend la shopping. Implicarea ei în alegerea hainelor pentru copii, și toate de firmă, arată cât de serioasă este în această nouă etapă a vieții sale.

Plănuirea nunții pentru această vară este un semn că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt mai deciși ca niciodată să-și oficializeze relația. Amândoi au fost observați purtând ținute lejere și adecvate pentru o ieșire relaxantă la cumpărături, arătând că sunt în armonie nu doar în relația lor, dar și în rolurile pe care și le asumă în viața copiilor lui Gheorghiță.

Monica Bîrlădeanu își dorește să devină mamă

Deși Monica Bîrlădeanu încă nu are proprii săi copii, dorința de maternitate a fost mereu prezentă, actrița exprimându-și în repetate rânduri acest vis pe rețelele sociale. O fotografie postată de ea, în care apare ținând un băiețel în brațe, a fost însoțită de un mesaj emoționant despre bucuria de a fi mamă, confirmând astfel cât de mult își dorește să-și extindă familia.

„…Nimic mai frumos pe lume. Să ridice mâna cine-i de acord!”, spune Monica Bârlădeanu în dreptul fotografiei.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță demonstrează că relațiile solide se construiesc pe înțelegere, dragoste și asumarea unor noi responsabilități. Trecerea actriței la rolul de mamă vitregă nu doar că adaugă un nou strat de profunzime relației lor, dar confirmă și că sunt gata să facă pași importanți împreună. Publicul așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre nunta lor și despre capitolele următoare în viața acestui cuplu fermecător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: