Redactia.ro
Home » Știri » Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cine gestionează banii

Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cine gestionează banii

Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cine gestionează banii

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu reprezintă unul dintre cele îndrăgite cupluri relativ nou formate de la noi din țară. Iată și cum decurge relația lor și cine gestionează banii, de pildă.

Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cine gestionează banii

Campion la motociclism, Cătălin Cazacu a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă din România, dar iată că de prin toamna anului trecut a cucerit-o și pe „vecina” de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe care chiar ar vedea-o și soția lui.

„Eu o să o duc pe ea la altar. Asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul. Nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a spus Cazacu într-un interviu pentru Fanatik.

La un moment dat, la pentru Antena Stars, Cazacu a spus despre ei că sunt „ușor agitați și efervescenți”. Iată că acum s-a aflat și cine se ocupă de partea financiară în cuplu.

Cătălin Cazacu a precizat că atunci când vine vorba de unele cheltuieli pe care le au, Ramona Olaru se ocupă de ele. Mai în glumă, mai în serios, el a spus că nu „conduce” la niciun capitol în povestea lor de iubire, de fapt.

Cazacu a vorbit cu colega lui de emisiune, Natalia Mateuț, despre ce dificultăți pot apărea într-o relație, când pot apărea discuții pornite din cauza banilor.

„Eu am recunoscut că nu sunt șef la nimic, nici măcar la bani, dar mereu am ultimul cuvânt: Ai dreptate, draga mea”, a mărturisit Cazacu în emisiunea „Star la mare fiță” de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: