Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum devine eficientă 100 % dieta cu arpacaș de grâu, care se folosește și la colivă

Cum devine eficientă 100 % dieta cu arpacaș de grâu, care se folosește și la colivă

Boabele de arpacaș de grâu conțin unele proteine ​​solubile în apă. Se știe că proteinele susțin pierderea în greutate contribuind la un sentiment de plenitudine. Se spune că apa de apcaș de grâu este cea mai bună modalitate de a slăbi. Este săracă în calorii, are multe fibre și este plină de nutrienți. Iată trei motive pentru care să începi o dietă bazată pe arpacaș de grâu.

FAVORIZEAZĂ DIGESTIA

Pe lângă conținutul de fibre și faptul că este un aliment cu conținut scăzut de calorii, care ajută la pierderea în greutate, acesta stimulează mișcarea intestinului. Mai mult, fibra din arpacașul de grâu vă ajută să vă curățați sistemul digestiv și să permiteți scaunului să treacă ușor. O bună digestie și metabolismul accelerat sunt esențiale pentru a pierde în greutate.

ARE PROTEINE CARE AJUTĂ LA PIERDEREA ÎN GREUTATE

Boabele de arpacaș de grâu conțin unele proteine ​​solubile în apă. Se știe că proteinele susțin pierderea în greutate contribuind la un sentiment de sațietate.

CONȚINE FIBRE

Arpacașul de grâu conține o mulțime de fibre care vă ajută să vă mențineți mai plin mai mult timp, prevenind astfel pofta de mâncare și senzația de foame. În acest fel, vă împiedicați să consumați calorii și să pierdeți în greutate într-un mod sănătos.

Care este cel mai bun mod de a slăbi folosind arpacaș de grâu?

  1. Luați aproximativ un kilogram de arpacaș de grâu și fierbeți-le în apă până boabele devin moi (adăugați aproximativ trei masuri de apă la o măsură de arpacaș de grâu.)
  2. Se strecoară și se aruncă extractul și se bea apa de arpacaș de grâu.
  3. Dacă nu vă place gustul apei de arpacaș de grâu, puteți adăuga o picătură de miere sau suc de lămâie .
  4. Dacă doriți să îl îndulciți puțin, nu adăugați zahăr rafinat; în schimb, alegeți zahărul brun, care este o alternativă mai sănătoasă la zahărul alb.
  5. Depozitați restul de apă în frigider și beți-o după cum doriți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: