Redactia.ro
Home » Știri » Cum este protejat Vladimir Putin în situații de urgență. Este apărat de „Kremlinul Zburător”

Cum este protejat Vladimir Putin în situații de urgență. Este apărat de „Kremlinul Zburător”

GALERIE FOTO (4) Cum este protejat Vladimir Putin în situații de urgență

Cum este protejat Vladimir Putin în situații de urgență. Președintele rus este fără îndoială un personaj controversat în ultima perioadă. După invadarea rușilor în Ucraina, numele lui Vladimir Putin se află pe buzele tututor oamenilor. Cu toate astea, mulți se întreaba ce se va întâmpla cu el dacă Moscova va fi atacată. Ei bine, liderul de la Kremlin și-a pregătit în detaliu ascunzătoarea și are grijă să fie protejat din toate unghiurile.

Cum este protejat Vladimir Putin în situații de urgență. Este apărat de „Kremlinul Zburător”

Vladimir Putin este cel mai controversat personaj de pe scara politică din ultimele zile. Președintele rus a invadat Ucraina pe 23 februarie, iar de atunci, soldații ruși continuă să atace orașele ucrainene. Din păcate, pe front au murit mii de militari ruși, dar și civili ucraineni, în special copii. Chiar și așa, unii se întreabă cât de bine este protejat Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin s-ar putea retrage, în cazul unei situații de urgență în Moscova, în buncărul antiatomic de la Samara. Acesta a fost comandat de Stalin ca loc de retragere în cazul în care Rusia ar fi fost cucerită.

Expertul militar Oleg Jdanov a spus pe 2 martie, că Putin s-ar fi mutat deja în buncărul antiatomic din Sibera, la Gorno Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de Moscova. Putin poate fi transportat fără probleme cu unul dintre avioanele sale sau cu mașina lui, sedanul Aurus Senat. Avionul său Iliușin 96-330 PU sau „Kremlinul zburător” este echipat cu un sistem care împiedică detectarea de către radar. De asemenea, acesta are sistem antirachetă și o capsulă de urgență în cazul unei situații de criză. Au fost montate sală de fitness, un restaurant, o zonă de dușuri și o stație de prim ajutor.

Mașina sa, Aurus Senat este construită special pentru Vladimir Putin sub numele de cod„Proiectul Korteș”. Autoturismul are 6,63 metri lungime, doi metri lățime și 1.70 metri înălțime. Este echipată cu un motor Porsche V8 de 4,4 litri, are 600 CP și atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Putin este apărat de agenți de securitate FSO

Pe lângă toate acestea, Vladimir Putin este protejat de agenti de securitate din cadrul Serviciului Federal de Securitate, și gărzi naționale, pregătite special pentru protecția sa. Conform Beyond Russia, gărzile de corp ale lui Putin sunt alese cu mare atenție. Acestea trebuie să îndure frigul și să nu transpire în condiții de caniculă. Agentii sunt înarmați cu pistoale Vector de fabricație rusă, încărcate cu gloanțe care străpung armura. Atunci când apare în public, liderul de la Kremlin este înconjurat de forțe de securitate. Acestea sunt formate din gărzile sale personale, altele ascunse în mulțime, cele care securizează perimetrul și lunetiștii care se află pe acoperișurile din jur, relatează libertatea.ro.

Reamintim că Vladimir Putin a ordonat pe 23 februarie 2022 să fie atacată Ucraina. De 13 zile durează războiul dintre Rusia și Ucraina, iar președintele de la Moscova nu dă semne că ar vrea să înceteze atacurile. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski își dorește să discute față în față cu Putin și să facă pace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: