Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum fac amor thailandezele. Metoda prin care șochează

Cum fac amor thailandezele. Metoda prin care șochează

Modul de a face amor diferă de la zonă la zonă. Astfel, modalitățile de a face dragoste sunt atât de diverse, încât uneori metodele secrete ale anumitor popoare sunt de-a dreptul șocante pentru populațiile mai evoluate. Printre cazurile de a face dragoste într-un mod ciudat și șocant se umără și amorul thailandez.

 

Cum fac amor thailandezele

Thailandezele sunt dispuse să își satisfacă propria plăcere sau sănătate pentru a le oferi bărbaților senzații intense în pat. Ele sunt, din acest motiv, printre cele mai căutate femei din lume.

Deși în anumite zone, absența umidității din zona intimă poate fi neplăcută și dureroasă în timpul relațiilor sexuale, există femei care acceptă să își sacrifice propria sănătate pentru a face sex cu partenerii lor ,,pe teren uscat”. ,,Dry sex” este una dintre cele mai noi tactici ale femeilor din Thailanda, Indonezia, America de Sud și Africa.

Aceste femei sunt dispuse chiar să își sacrifice propria sănătate pentru a le provoca plăceri bărbaților. Thailandezele au oferit o nouă interpretare a metodei ,,dry sex” care, până acum puțină vreme, reprezenta sexul fără penetrare.

Astfel, metoda secretă presupune ca actul sexual să se consume în absența umidității din zona intimă. Thailandezele obișnuiesc, astfel, să folosească diverse metode îniante de a face sex, pentru a obține acest efect.

Un vagin umed transmite faptul că femeia obișnuiește să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Vaginul uscat, pentru mine cel puțin, creează impresia că femeia este cuminte, pură”, a explicat Lukkana Punvichai, o jurnalistă de origine thailandeză.

Astfel, pentru a provoca această senzație, thailandezele trebuie să folosească înainte, praf de cretă, nisip, frunze ori diverse ierburi, hârtie sau burete. Mai mult, multe dintre femeile thailnadeze apelează chiar la dușuri interne cu lichide ce au sodă caustică, ceconțin detergenți, antiseptice, alcool și chiar și clor.

Thailanda a fost numită, în urma acestor obiceiuri sexuale, drept țară a sexului, fiind cunoscută drept „paradisul turismului sexual”.

Deși sunt cunoscuți pentru obiceiurile sexuale diverse și șocante, în viața de familie, thailandeii se comportă corect și nu au derapaje conjugale. Femeile își respectă soții, iar bărbații pot avea o singură soție. În mediul urban, unui soț îi este permis să aibă și o amantă, pe care o întreține, de altfel, iar soția acestuia este datoare să o respecte.

Însă, atunci când soțul îmbătrânește, soți este datoare să rămână să îl îngrijească, în timp ce amanta poate să plece.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: