Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum faci ca narghileaua ta sa aiba mereu un gust fresh?

Cum faci ca narghileaua ta sa aiba mereu un gust fresh?

Probabil ai mai auzit pana acum ca se intampla ca narghileaua sa aiba un gust neplacut. Narghileaua trebuie sa fie aromata si sa ofere momente de relaxare, nu sa iti irite gatul. Pentru asta exista mai multe recomandari astfel incat sa mentii gustul fresh mereu.

Foloseste gheata si apa rece

Cel mai important principiu pentru a pregati o narghilea fresh este sa utilizezi apa rece. Este inevitabila incalzirea apei in interiorul vasului in timp ce utilizezi narghileaua, deci nu folosi apa calda pentru ca va deveni fierbinte. Pentru ca narghileaua sa aiba un gust proaspat, pune cateva bucati de gheata in interior. Aceasta se topeste incet si mentine temperatura apei sub control. Gheata face ca narghileaua sa aiba un gust proaspat, insa diminueaza gustul de tutun sau aroma pe care o utilizezi in narghilea.

Utilizeaza tutun uscat, de cea mai buna calitate

Dupa ce ai cumparat o narghilea de la https://narghilea-egipteana.ro/ va trebui sa cumperi si un tutun de foarte buna calitate, pentru ca narghileaua sa aiba un gust proaspat. Tutunul trebuie sa fie pastrat intr-un loc uscat si departe de razele soarelui. Daca stii ca urmeaza o perioada lunga in care nu fumezi, pune tutunul intr-o punga resigilabila astfel incat sa tii aerul departe. Retine ca tutunul este cel mai important ingredient utilizat atunci cand folosesti narghileaua deci trebuie sa fie de buna calitate. Daca gasesti un pachet mai vechi de tutun, asigura-te ca nu a fost deschis in ultimele doua luni. Daca nu, cumpara unul nou si nu il mai testa deloc pe cel vechi.

Foloseste cantitatea corecta de tutun

Atunci cand folosesti narghileaua este foarte important sa nu depasesti limitele de tutun. Pune mai putin si te vei bucura de o aroma mai fresh. Foloseste un accesoriu special care sa evite patrunderea sucului de tutun in sticla. Astfel, vei mentine gustul de narghilea proaspat pentru o mai lunga perioada de timp. Atunc cand folosesti prea mult tutun este posibil ca naghileaua sa fie usor iritanta. Este important sa alegi cantitatea de tutun potrivita preferintelor pe care le ai, pentru ca fiecare persoana agreaza concentratii diferite de tutun. Testeaza cu o cantitate mica si mareste-o progresiv, astfel incat sa te poti opri atunci cand consideri ca narghileaua este suficient de tare pentru tine.

Sufla in narghilea

Un alt truc simplu care te ajuta sa obtii o aroma fresh de la narghileaua ta este sa sufli in ea. Tot ce trebuie sa faci este sa sufli pe furtun astfel incat aerul sa se deplaseze catre sticla. De acolo, aerul se va deplasa prin supapa si va aerisi narghileaua. Pe scurt, atunci cand sufli in naghilea vei inlocui fumul vechi din interior, cu aer proaspat. Asigura-te ca nu sufli prea tare pentru ca altfel apa se va misca in vas si va schimba complet aroma tutunului.

Urmand aceste sfaturi vei reusi cu siguranta sa ai mereu un gust fresh atunci cand folosesti narghileaua, fara sa te confrunti cu acel gust inecacios foarte deranjant, aparut atunci cand nu utilizezi corespunzator acest produs.