Redactia.ro
Home » Știri » Cum folosea Regina Elisabeta a II-a semnale secrete cu ajutorul genții pentru a comunica cu personalul ei

Cum folosea Regina Elisabeta a II-a semnale secrete cu ajutorul genții pentru a comunica cu personalul ei

Regina Elisabeta a II-a a fost rareori văzută fără una dintre gențile sale celebre. Indiferent de ocazie sau de cât de fastuos era îmbrăcată, Majestatea Sa avea practic întotdeauna la braț o poșetă pe măsură. Nu numai că poșetele ei erau declarații practice de modă pentru regină, dar, potrivit diferiților experți regali, ele o ajutau și să comunice mesaje secrete personalului ei despre momentul în care dorea să se încheie conversațiile.

Regina Elisabeta a II-a se folosea de poșetă pentru a transmite semnale secrete

Regina își petrecea mult timp întâlnindu-se cu mulți oameni celebri și importanți, așa că ideea că a găsit modalități pline de tact de a se retrage atunci când era pregătită să treacă mai departe pare perfect potrivită pentru Majestatea Sa.

În plus, trebuie să fi existat o serie de măsuri de securitate pe care personalul ei ar fi vrut să le pună în aplicare, ceea ce face ca semnalele secrete din geantă să fie nu doar politicoase, ci și foarte practice.

Cum se folosea Regina de poșetă pentru a transmite semnale secrete personalului

Potrivit autoarei și comentatoarei regale Kristen Meinzer, care a împărtășit aceste informații în cadrul podcastului The Royal Report de la Newsweek, dacă regina își schimba poșeta de la un braț la altul, ea le semnala doamnelor sale de companie că dorea ca cineva să vină să întrerupă conversația.

Atunci regina își punea geanta până la capăt pe podea. Potrivit istoricului regal Hugo Vickers, care a divulgat secretele Reginei legate de genți pentru People în 2011, regina învârtea un inel pe deget ar trimite un mesaj similar.

Și, potrivit Telegraph, dacă exista o cină pe care Majestatea Sa dorea să o încheie în următoarele cinci minute, ea își punea geanta pe masă.

Dacă Regina voia să termine o cină, atunci își punea geanta pe masă. Exista și o sonerie secretă la Buckingham

Dacă se întâmpla să primească musafiri la Palatul Buckingham, exista, de asemenea, o sonerie secretă la îndemână pe care regina o putea folosi pentru a semnala că era timpul ca oaspeții ei să plece.

Regina nu este singura care și-a folosit poșeta ca un instrument util pentru a se descurca la evenimentele sociale – se spune că Ducesa de Cambridge poartă întotdeauna o geantă de tip clutch în fața ei, în ambele mâini, pentru a evita strângerile de mână incomode. În ceea ce privește conținutul acestor genți de mână iconice, s-a spus că regina a purtat multe dintre lucrurile pe care se așteaptă ca o doamnă să le aibă la ea.

Deși nu prea avea nevoie de lucruri precum portofelul sau cheile, ea a fost fotografiată anterior scoțându-și ochelarii și nuanța de ruj aleasă pentru ziua respectivă.

Regina Elisabeta și obiectele norocoase

Un biograf regal a împărtășit în 2012 că ea purta, de asemenea, o oglindă și o bancnotă de 5 sau 10 lire sterline pentru a le dona la colecta de la biserică duminica.
Sally Bedell Smith, care a scris „Elizabeth the Queen: The Woman Behind The Throne” (Regina Elisabeta: Femeia din spatele tronului), a mai spus că Majestatea Sa ar avea la ea un cârlig portabil pe care l-ar putea folosi pentru a-și agăța geanta oriunde ar merge.

Când vine vorba de stilul reginei, aceasta era adesea văzută cu o geantă a producătorului de genți de lux Launer London, de care se spune că regina a devenit prima dată fan la sfârșitul anilor ’50, după ce regina mamă i-a cumpărat una.

Brandul deține Mandatul Regal din 1968, iar Regina a fost adesea văzută purtând modele din piele mată și neagră cu patent de-a lungul anilor, și se spune că ar fi deținut peste 200 de poșete în total.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: