Redactia.ro
Home » Știri » Cum i-a răspuns Lia Bugnar lui Theo Rose, actuala soție a lui Anghel Damian! Declarațiile care au stârnit controverse

Cum i-a răspuns Lia Bugnar lui Theo Rose, actuala soție a lui Anghel Damian! Declarațiile care au stârnit controverse

Nu mai este un secret pentru nimeni că înainte ca Anghel Damian să formeze un cuplu cu Theo Rose, regizorul a avut o relație de aproape un deceniu cu actrița Lia Bugnar. Despărțirea celor doi și apariția noii relații a provocat reacții neașteptate în lumea mondenă, iar Lia Bugnar nu a rămas tăcută în fața acestei situații. Deși părea că s-a desprins de trecut, actrița a făcut câteva comentarii care au atras atenția și au alimentat speculațiile.

Un cuplu monden îndrăgit, dar cu începuturi dificile

Theo Rose și Anghel Damian formează astăzi unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă din România. Povestea lor de dragoste a evoluat rapid, iar cei doi au devenit recent părinți și s-au căsătorit. Însă, începuturile relației lor nu au fost deloc ușoare. Vestea că Anghel Damian a început o relație cu Theo Rose la scurt timp după despărțirea de Lia Bugnar a generat un val de controverse.

Deși cuplul a reușit să depășească provocările inițiale, reacțiile din partea fostei iubite a regizorului, Lia Bugnar, au adus și mai multă atenție asupra lor. Actrița a fost într-o relație de nouă ani cu Anghel Damian, iar despărțirea lor a devenit publică în momentul în care a ieșit la iveală relația regizorului cu Theo Rose.

După ce vestea despre noul cuplu a devenit publică, Lia Bugnar a ales să nu abordeze direct despărțirea sau relația fostului ei iubit. Totuși, la scurt timp după ce presa a început să vorbească despre povestea de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian, Bugnar a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apărea alături de regizor. Aceste gesturi au părut neobișnuite pentru unii, dat fiind că relația lor se încheiase, iar Anghel Damian era deja implicat într-o nouă relație.

Ulterior, într-un interviu despre serialul „Clanul”, una dintre producțiile la care Lia Bugnar a lucrat, aceasta a făcut un comentariu aparent inocent, dar interpretat de unii ca fiind răutăcios. Întrebată despre colaborarea sa cu Theo Rose, care joacă în același serial, Lia a spus:

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri”, a spus Lia Bugnar.

Acest comentariu a stârnit reacții puternice, mulți considerând că actrița ar fi încercat să minimalizeze importanța lui Theo Rose, în ciuda faptului că aceasta devenise actuala iubită a fostului ei iubit și avea un rol în producția coordonată de Lia. Cu toate că Bugnar nu a oferit un atac direct, tonul său a fost interpretat de unii drept răutăcios.

Valul de hate la începutul relației

Despărțirea dintre Lia Bugnar și Anghel Damian, urmată de relația acestuia cu Theo Rose, a adus multă atenție nedorită asupra celor doi. Într-un podcast recent, Theo Rose a vorbit deschis despre începuturile dificile ale relației lor și despre valul de hate pe care l-au primit.

Artista a explicat că relația lor a fost privită cu scepticism de către public și că mulți au criticat faptul că nu au anunțat în mod oficial despărțirea de partenerii anteriori.

„Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba mea e că viața mea era un haos. Știam că orice s-ar fi întâmplat, că aș fi anunțat sau nu, tot s-ar fi făcut vâlvă. Dacă aș fi anunțat că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, să își dea cu părerea. Nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă.”, a declarat Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Artista a continuat explicând că a încercat să evite atenția excesivă și speculațiile, dar a înțeles că, indiferent de deciziile pe care le-ar fi luat, tot ar fi fost subiectul unor discuții. În ciuda acestui val de critici, Theo Rose și Anghel Damian au ales să își trăiască povestea de dragoste fără a lăsa comentariile negative să îi afecteze.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: