Redactia.ro
Home » Știri » Cum i se adresează nora Ancăi Țurcașiu: „Nu mi-am imaginat această postură”. Artista a recunoscut ce relație este între ele

Cum i se adresează nora Ancăi Țurcașiu: „Nu mi-am imaginat această postură”. Artista a recunoscut ce relație este între ele

Pe data de 29 aprilie, fiul Ancăi Țurcașiu în vârstă de 52 de ani, Radu în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. Andreea, aleasa inimii lui ca parteneră de viață, profesează ca asistent universitar. Anca Țurcașiu este acum, soacră mare și este extrem de mândră de nora ei.

Anca Țurcașiu și-a împărtășit sentimentele în mediul online

Anca Țurcașiu a postat pe pagina ei de socializare un mesaj pentru a-și declara fericirea pentru cei doi:

„De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită.  O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Cum i se adresează nora Ancăi Țurcașiu: „Nu mi-am imaginat această postură”

Vedeta spune că o consideră pe Andreea, nora ei ca pe copilul ei și este foarte mândră și bucuroasă de alegerea fiului ei de a o lua de soție. Ea este nerăbdătoare să devină bunică:

„M-am bucurat sincer pentru un asemenea eveniment. Viața îți aduce și asemenea momente. Acum sunt soacră mare. Va veni vremea în care voi și bunică și de ce nu, chiar și străbunică, dacă voi atinge un anume prag.

În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu. ”

Anca Țurcașiu: „Nici nu se pune problema”

Anca Țurcașiu susține că nu se va amesteca niciodată în povestea lor de dragoste dacă nu este cazul. Aceasta promite că va fi întotdeauna o soacră modernă gata să-i susțină pe amândoi atunci când îi vor cere:

„Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, relatează playtech.ro.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: