Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei. Ce i-a spus tânăra artistei când a întâlnit-o prima oară:”Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt”

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei. Ce i-a spus tânăra artistei când a întâlnit-o prima oară:”Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt”

GALERIE FOTO (3) Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei. Anca Țurcașiu este o soacră fericită. Fiul artistei s-a căsătorit la 23 de ani, iar vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire cu nora ei. Ce i-a spus tânăra când a cunoscut-o pe îndrăgita cântăreață?

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei. Ce i-a spus tânăra artistei când a întâlnit-o prima oară:”Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Pe 8 mai, artista va împlini 52 de ani. Anca Țurcașiu a devenit soacră în urmă cu câteva zile. Fiul său, Radu, s-a căsătorit la 23 de ani cu Andreea, tânăra cu care are o relație de trei ani. Recent, cântăreața a vorbit despre nora sa, dar și cum se înțelege cu aleasa fiului ei. Invitată într-o emisiune tv, Anca Țurcașiu a povestit că se înțelege de minune cu Andreea, nora ei, iar la prima întâlnire tânăra i-a spus artistei pe numele mic.

„În niciun caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt.Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu. Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă”, a sunat „promisiunea de credință”, a declarat Anca Țurcașiu pentru PLaytech.ro.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit la 23 de ani

Anca Țurcașiu este extrem de fericită că fiul ei s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, mărturisind că nu se va implica niciodată în căsnicia celor doi. Mai mult, vedeta așteaptă cu nerăbdare să devină bunică, și chiar, străbunică.

„A fost foarte emoționant și foarte frumos, pentru că Radu era extrem de emoționat, amândoi erau, nu știau ce li se întâmplă, toți ochii erau ațintiți asupra lor. De trei ani sunt împreună, ei sunt foarte discreți și nu prea le place să vorbesc despre ei. Evenimentul a fost foarte discret. Sunt niște copii foarte buni, foarte tandri, foarte romantici, se înțeleg minunat, trăiesc fiecare zi cu mare intensitate și multă iubire, se completează reciproc. Eu am trăit toată aceasta perioadă de trei ani alături de ei și pot să spun că sunt un cuplu extrem, extrem de legat.(…) Când m-au anunțat și când mi-au arătat inelul de logodnă am lăcrimat și-am plâns toți. Sun foarte fericită. Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii, din ce în ce mai greu și ami ales tineri. Faptul că ei au luat această hotărâre însemnă că ei chiar au decis că vor să meargă împreună la acest drum”, a dezvăluit Anca Țurcașiu într-o emisiune tv.

Anca Țurcașiu a trecut prin momente dificile, după ce a divorțat de soțul ei, stomatologul Cristian Georgescu. Cei doi s-au despărțit în 2020 după mai bine de două decenii de căsnicie. Vedetaa declarat că viața i s-a schimbat în urma divorțului, mărturisind că în momentul de față este extrem de liniștită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: