Redactia.ro
Home » Știri » Cum îşi câştigă banii Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor. Ce moştenire le-a lăsat „tribunul” fetelor lui

Cum îşi câştigă banii Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor. Ce moştenire le-a lăsat „tribunul” fetelor lui

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a „tribunului”, a intrat în politică la finalul lui 2023. Ea s-a înscris în partidul AUR. Aşa cum era de aşteptat, George Simion s-a declarat încântat de noul membru al partidului.

De asemenea, fiica lui Vadim s-a declarat convinsă că vechii susținători PRM i se vor alătura în AUR.

Lidia se ocupă de revista „România Mare”

Lidia Vadim Tudor a dus mai departe munca tatălui ei, ocupându-se de revista ”România Mare”, care a devenit o sursă de venit pentru întreaga familie.

”Revista n-a fost întreruptă niciodată, merge neîntrerupt de 32 de ani, avem colaboratori care scriu, e o revistă de istorie, politică și cultură, care se găsește în toată țara, la toate chioșcurile, la prețul de 6 lei.

Eu nu scriu, dar avem editorialiști. Mama se simte mai bine. Dar nici ea și nici sora mea nu lucrează la revistă, doar eu mă ocup”, a spus Lidia Vadim Tudor.

Fetele fostului politician se descurcă așa cum pot acum, iar principala lor sursă de venit sunt revista lăsată moștenire și pensia mamei lor. Eugenia, fata mai mică a lui Vadim Tudor, a avut pensie de urmaș până la vârsta de 26 de ani.

Vadim le-a lăsat o moştenire o vilă

Corneliu Vadim Tudor le-a lăsat moştenire celor două fiice ale lui o vilă impresionantă în ”General Mihail Butoianu”. Dar, din cauza unui împrumut bancar, ING a scos casa la licitaţie.

La scurt timp după ce ING i-a scos casa la licitație, Lidia Vadim Tudor a depus contestație la Tribunalul București, conform rtv.

De asemenea, o colecție de opere de artă care i-a aparținut lui Corneliu Vadim Tudor a fost scoasă la vânzare prin Casa de Licitații A10 Artmark.

Pe lista operelor licitate din colecția lui Vadim Tudor se numără: lucrarea ”Odihnă la câmp” al artistului Rudolf-Schweitzer Cumpăna (preț de pornire 1.800 de euro) sau ”Casă țărănească”, semnată de Gheorghe Petrașcu (1.500 de euro).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: