Redactia.ro
Home » Monden » Cum își câștigă existența fosta soție a lui Alin Oprea. Larisa: ”Telefonul meu este mereu deschis”

Cum își câștigă existența fosta soție a lui Alin Oprea. Larisa: ”Telefonul meu este mereu deschis”

Larisa Uță încearcă să-și trăiască viața după bunul plac, chiar dacă a trecut prin divorțul de cel căruia i-a fost alături timp de 23 de ani, Alin Oprea. Fosta soție a artistului a dezvăluit cu ce se mai ocupă acum, în timp ce Alin Oprea și-a regăsit fericirea în brațele altei femei.

Cum își câștigă existența fosta soție a lui Alin Oprea. Larisa: ”Telefonul meu este mereu deschis”

Larisa Uță se bucură în continuare de viață, departe de fostul său soț, Alin Oprea. Aceasta este stabilită în Anglia, mai exact în Londra, unde s-a reîntors la profesia pentru care s-a pregătit încă din liceu: antrenor.  Însă, Larisa Uță nu este un atrenor oarecare, ci unul personal și de lux.

După ce și-a închis sala de sport pe care o avea în București, Larisa Uță a plecat în capitala Marii Britanii. Acolo și-a continuat cariera de antrenoare, doar că a avut și piedici din cauza pandemiei. Fosta soție a lui Alin Oprea a dezvăluit că are acum oameni care o contactează și o cheamă acasă să-i antreneze, fapt care nu-și permite multă lume.

”Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive, asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile clienților mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea, pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1.000 și ceva de lire, nu-și poarte permite un antrenor personal”, a spus Larisa în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, citată de Libertatea.

De ce au divorțat Larisa și Alin Oprea

Larisa și Alin s-au separat din 2017, asta pentru că Larisa, în calitate de mamă s-a dus alături de cei doi copii ai săi, care studiază în Anglia, iar artistul a rămas în România. Între timp, și-a făcut și o altă parteneră.

”De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Click!.

Alin Oprea și iubita sa au fost ținta hackerilor! ”Au fost angajați de cineva”

Foto: Alin Oprea și noua sa parteneră

După ce un prieten i-a scris pe rețelele de socializare: ”Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți familia perfectă cu toții, sunteți niște frumoși. Să nu-l uităm pe Alin”, Larisa a confirmat despărțirea de fostul soț: ”Să-l uităm”.

Alin Oprea, la rândul său, o acuză de infidelitate pe Larisa Uță. Mai exact, aceasta ar fi început o relație, încă din timpul mariajului, cu Marius Televijăn, un prieten al lui Leo de la Strehaia.

”Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate”, a declarat Alin Oprea, la ‘Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: