Redactia.ro
Home » Monden » Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? Artistul față în față cu familia sa

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? Artistul față în față cu familia sa

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? Artistul față în față cu familia sa

Alin Oprea s-a prezentat în fața instanței astăzi, pentru a divorța de soția lui Larisa. Aceștia au avut parte de o separare foarte tensionată de mai multe luni. 

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui

Alin Oprea și soția sa, Larisa, și-au spus adio după un mariaj de ani de zile. Aceștia încearcă de mai multe luni să divorțeze, însă momentan sunt tot căsătoriți legal, asta deoarece au parte de o separare cu scandal.

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? În urmă cu mai multe luni, aceștia au încercat o separare amiabilă la notar, însă a fost fără succes, iar de atunci a început un întreg scandal. Cei doi și-au spus vorbe grele și au ieșitla iveală amănute importante. Astăzi, în schimb, cei doi s-au prezentat pentru prima oară la tribunal, iar Alin Oprea a oferit primele declarații despre procesul greu de divorț în care se află.

Mai mult, cântărețul a mărturisit într-o emisiune TV că de când a ales să se separe de soția lui, relația cu cei doi copii ai lui s-a răcit, iar acum pare să nu mai existe deloc. Din spusele lui, de vină ar fi chiar mama lor, care i-a pus împotriva lui și nu îi lasă să-i vadă sau să vorbească cu el.

”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a spus Alin Oprea la Antena Stars.

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? Alin Oprea își dorește să se facă dreptate în divorțul dintre el și încă soția sa, Larisa, și are de gând să prezinte toate doveziile a tot ce s-a întâmplat între ei în anii de căsnicie. De asemenea, a ținut să precizeze că deși nu e încă divorțat, el deja nu se mai află legat de această căsnicie, iar în prezent e într-o nouă relație.

”Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu sufletul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult.”, a mai spus Alin Oprea.

Alin Oprea își asumă toată vina

Alin Oprea a declarat, de asemenea, că a greșit și el în anumite situații și își asumă tot ce a făcut și tot ce s-a întâmplat. Mai mult de atât, el e de părere că niciodată nu și-a ascuns relația și niciodată nu și-a înșelat soția.

”Eu îmi recunosc relațiile, greșeliile, îmi asum! Eu azi am apărut cu iubita mea într-un frumos articol în presă, eu n-am nimic de ascuns, eu sunt un om transparent.”, a mai spus el.

Cum se mai înțelege Alin Oprea cu copiii lui? Alin Oprea este fericit alături de noua lui parteneră de viaţă, pe nume Medana, alături de care şi-a refăcut viaţa înainte să se despartă oficial de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de mariaj. Femeia îl iubeşte mult, iar acest lucru se observă din cuvintele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: