Redactia.ro
Home » Monden » Cum își condimentează relația Irina Rimes și David Goldcher? Puține cupluri ar fi de acord cu asta

Cum își condimentează relația Irina Rimes și David Goldcher? Puține cupluri ar fi de acord cu asta

irina rimes

Irina Rimes trăiește o poveste de dragoste ca în filme de când l-a întâlnit pe muzcianul de origine franceză David Goldcher. Artista a dezvăluit că relația dintre ei merge ca pe roate și a recunoscut că aplează la un truc neobișnuit pentru a ține pasiunea la cote ridicate.

Irina Rimes și David Goldcher locuiesc împreună în București

Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de puțin peste un an, însă par să fie suflete-pereche sau, cel puțin, asta lasă de înțeles Irina. Cei doi au locuit o perioadă în țara natală a muzicianului, iar în prezent s-au mutat în București. Sunt împreună multe ore pe zi, iar pentru a ține rutina la distanță și pentru a aduce puțină picanterie în cuplu, Irina recunoaște că apelează uneori și la…ceartă, deși ar putea părea contraintuitiv.

„De la nedreptăți, atât (n.r. se ceartă). În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc. Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. Trebuie să fie pe bune”, a povestit Irina Rimes.

David a cunoscut-o deja pe mama artistei. Conform spuselor Irinei, mama ei a fost profund impresionată de muzicianul francez și i-a subliniat că el este un bărbat pe care nu trebuie să-l lase să-i scape printre degete.

Mama Irinei Rimes l-a cunoscut pe David Goldcher

Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”, a declarat Irina Rimes într-un podcast pe YouTube.

Irina Rimes iubește intens, dar nu are planuri mărețe de viitor și preferă să lasă lucrurile să evolueze în mod natural. „Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum”, povestea Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: