Redactia.ro
Home » Știri » Cum își imaginează Ioana Ginghină nunta: „Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar”

Cum își imaginează Ioana Ginghină nunta: „Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar”

Actrița a fost cerută în anul 2020 în căsătorie. Acum, la doi ani distanță, Ioana Ginghină face dezvăluiri asupra momentului mult așteptat. Află cum își va organiza nunta!

Ioana Ginghină, despre povești de iubire 

Într-un interviu acordat celor de la viva aceasta susține că atunci când a divorțat era convinsă că își va găsi din nou speranța de a mă iubi:

„De când am divorțat am susținut că o altă mare iubire mă așteaptă. N-am crezut nicidată că am terminat cu poveștile de iubire”, ne-a spus Ioana, entuziasmată.

Iubitul său are intenții foarte serioase, mărturisind ui iubirea în urmă cu doi ani. Cei doi au fost ceruți și de nași de un cuplu de prieteni care se vor căsători. Astfel, Ioana și Cristi vor face și ei tele pas cat mai curând, dar actrița nu-și mai dorește o nuntă tradițională, deoarece a trecut deja de două ori prin actul căsătoriei. Aceștia își doresc un eveniment restrâns și o nuntă cat mai atipică:

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Daca ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Se va mărita doar cu acordul fiicei sale

Ioana Ginghină are o relație foarte specială cu fiica sa Ruxandra (fiica ei și a lui Alexandru Papadopol).  Aceasta a povestit că fiica ei s-a bucurat pentru vestea unei noi căsnicii. Cei trei se înțeleg foarte bine și au o relație foarte apropiată și deschisă:

„Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”, a concluzionat Ioana Ginghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: