Redactia.ro
Home » Monden » Cum își vor împărți Ilie și Ioana Năstase bunurile după divorț. „Nu există partaj…”

Cum își vor împărți Ilie și Ioana Năstase bunurile după divorț. „Nu există partaj…”

Sfârșit de poveste pentru Ilie și Ioana Năstase. După ce au reușit să treacă împreună prin numeroase momente dificile, mariajul lor a ajuns într-un punct critic, din care nu a mai putut fi salvat. Apropiații lor au făcut declarații despre procesul de divorț, dar și despre modul în care cei doi soți își vor împărți bunurile materiale.

Ilie Năstase și Ioana au ajuns la final de drum, după ce în ultimul an au încercat din greu să-și repare căsnicia. Problemele pe care le-au întâmpinat nu au fost deloc puține, însă dragostea pe care și-au purtat-o i-a determinat mereu să meargă înainte. S-au despărțit, s-au împăcat, au reușit să se schimbe și să facă compromisuri, însă nimic nu i-a mai putut salva în cele din urmă.

Ilie Năstase și Ioana divorțează

Anunțul a fost de făcut de soția jucătorului de tenis, care a simțit să împărtășească vestea despărțirii cu prietenii și urmăritorii săi din mediul online. A recunoscut că a încercat din răsputeri să-și facă mariajul să funcționeze, dar în cele din urmă a fost nevoită să renunțe. Între ea și Ilie Năstase nu a mai rămas nimic, iar divorțul se pare că nu va fi deloc unul pașnic, mai ales după ce fostul tenismen i-a jignit pe susținătorii soției sale.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris Ioana pe Facebook.

După acest anunț, apropiații celor doi soți au făcut câteva declarații neașteptate despre relația lor. Se pare că apropiații Ioanei nu au susținut-o niciodată în relația cu Ilie Năstase, mai ales după ce acesta a fost violent cu ea. Cu toate că soția sa a găsit puterea să îl ierte, nu putem spune același lucru despre cei care o iubesc.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au declarat apropiați ai  Ioanei Simion pentru impact.ro.

Cum își vor împărți Ilie Năstase și Ioana Simion averea

Una dintre presupozițiile care i-au urmărit pe Ilie și Ioana Năstase pe tot parcursul căsniciei lor a fost legată de situația lor financiară din familie. Mulți au crezut că partenera fostului tenismen a ales să fie cu acesta pentru bani, însă totul s-a dovedit a fi fals.

Dovadă în acest sens stă și modul în care își vor împărți averea după divorț. În realitate, domnul Năstase și Ioana nu au nimic material pentru care să se judece sau certe.

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”, a mai precizat sursa amintită anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: