Redactia.ro
Home » Știri » Cum îți faci parfumul să persiste mai mult! Apelează la acest truc de aici înainte

Cum îți faci parfumul să persiste mai mult! Apelează la acest truc de aici înainte

Cum îți faci parfumul să persiste mai mult! E cel mai ușor truc

Iată cel mai util truc despre cum îți faci parfumul să reziste mai mult. Ce trebuie să faci!

Cum îți faci parfumul să persiste mai mult! Apelează la acest truc de aici înainte

În primul rând, pentru ca parfumul tău să reziste mai mult timp, urmează acești pași.

  1. Aplică parfumul pe pielea hidratată: Parfumul rezistă mai bine pe pielea hidratată. Prin urmare, cel mai bine este să aplici parfumul imediat după duș sau după aplicarea unei loțiuni de corp.
  2. Aplică în anumite zone ale corpului: Parfumul rezistă mai mult atunci când este aplicat pe zonele unde sângele circulă mai intens, precum încheieturile mâinilor, în spatele genunchilor, pe gât sau în spatele urechilor.
  3. Nu freca pielea: Dacă obișnuiești să frecați încheieturile mâinilor după aplicarea parfumului, încercați să nu mai faceți acest lucru. Frecarea poate duce la încălzirea pielii și poate perturba notele de vârf ale parfumului, ceea ce reduce durata de viață a parfumului.
  4. Păstrează parfumul într-un loc răcoros și întunecos: Lumina directă a soarelui și căldura pot deteriora calitatea parfumului și pot reduce durata de viață a acestuia. Evită să păstrezi parfumul în baie, unde temperatura și umiditatea pot varia foarte mult.
  5. Aplică parfumul pe păr: Părul reține bine mirosul. Poți pulveriza parfumul pe o perie de păr, ca să distribui mirosul în mod egal.
  6. Optează pentru o apă de parfum sau pentru parfumuri, care au o concentrație mai mare de uleiuri parfumate, ceea ce le face să reziste mai mult decât apa de toaletă, de pildă.
  7. Aplică o bază: Aplicarea unui produs ne-parfumat, cum ar fi vaselina, pe piele înainte de a pulveriza parfumul poate ajuta la fixarea acestuia, făcându-l să dureze mai mult.

Și mai există un truc care constă în tehnica stratificării. Mai exact, aplică mai întâi gelul de duș / loțiunea / crema de corp a parfumului și apoi folosește parfumul.

„Stratificarea este o tehnică care maximizează longevitatea și puterea parfumului tău”, confirmă Rebecca Herd, expert în parfumuri la The Perfume Shop, un lanț de parfumerii britanic.

Și nu uitați, mai puțin înseamnă de cele mai multe ori mai mult când vine vorba de parfum. Este mai bine să pulverizați o cantitate mică și să reaplicați pe parcursul zilei decât să aplicați prea mult din prima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: