Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-a prins Alexandra Stan pe Dorian Popa că a înșelat-o: “A fost primul iubit. L-am prins, chiar a fost pe interes”

Cum l-a prins Alexandra Stan pe Dorian Popa că a înșelat-o: “A fost primul iubit. L-am prins, chiar a fost pe interes”

Puțini au știut despre povestea de dragoste dintre Alexandra Stan și Dorian Popa. Poate pentru că totul s-a consumat foarte rapid, când încă nu erau așa cunoscuți. Însă nu a fost deloc roz, căci artista l-a prins pe primul ei iubit că a înșelat-o. Motivul trădării ar fi fost unul destul de rușinos.

Alexandra Stan a șocat pe toată lumea când a mărturisit că l-a iubit cu Dorian Popa. Cei doi au trăit împreună o poveste de dragoste, care nu s-a încheiat deloc frumos. Potrivit cântăreței, Dorian Popa a fost primul iubit. Dar acesta i-ar fi demonstrat că bărbații pot fi infideli.

Cum l-a prins Alexandra Stan pe Dorian Popa că a înșelat-o: “L-am prins, chiar a fost pe interes”

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a dezvăluit Alexandra Stan, într-o emisiune TV.

Fanii au fost șocați de aceasta noutate. Alexandra Stan nu prea oferă detalii despre viața personală, dar, vedeta a decis să facă o excepție și a vorbit despre cel care a trădat-o și a înșelat-o. Vedetele s-au cunoscut în adolescență, însă, relația celor doi a eșuat.

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea când s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. Însă viața în familie nu le-a priit proapeților soți, care au au divorțat după doar 5 luni de mariaj.

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, scria, acum ceva timp, Emanuel Necatu, fostul soț al cântăreței.

Alexandra Stan, mariaj eșuat după o căsătorie în secret

Și Alexandra Stan și-a găsit curajul de a vorbi despre mariajul eșuat, la luni bune după ce zvonurile despre divorț apăruseră în presă.

„Noi am confundat lucrurile! Voiam mult sa imi fac o familie, sa ma stabilizez. Am crezut ca o sa fie totul ok, ca o sa fiu bine, dar mi-am dat seama ca eu trebuie sa fiu bine cu mine pentru a fi echilibrata din toate punctele de vedere.

E o lupta! Trebuie sa muncesc mereu. Am luat decizia pentru ca sunt genul de persoana care accept orice dar la un moment dat mi-am dat seama ca s-a depășit o limită. Când spun stop nu mă mai întorc! Eu știam de la început ca nu o sa fie bine și ca o sa despartim, dar na… ”, a continuat cântăreața.

Alexandra Stan și fostul soț ajuseseră să se certe mereu, însă au luptat până în ultimul moment pentru relația lor. Însă în zadar, au decis de comun acord să pună punct în mod civilizat.

„Am încercat amândoi, dar eram într-un punct în care ne certam mereu, eram intr-un punct maxim. Ne datoram nouă să nu renunțăm…
Dar am ajuns la concluzia asta împreună. Chiar a fost o decizie comuna. Ne respectam, nu suntem prieteni, dar mai vorbim! Eu chiar am confundat lucrurile…
El știe ca o sa fiu mereu langa el, i-am zis asta și înainte de despărțire. A fost o poveste foarte frumoasă, dar s-a consumat repede”, a mai explicat Alexandra Stan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: