Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată acum „Veverițele lui Măruță”. Fetele din trupa RedBlonde sunt total schimbate

Cum mai arată acum „Veverițele lui Măruță”. Fetele din trupa RedBlonde sunt total schimbate

GALERIE FOTO (4)

În lumea showbizului românesc, numele Mădălina și Alina de la RedBlonde, cunoscute sub supranumele de „Veverițele lui Măruță”, au fost sinonime cu energie și distracție timp de opt ani în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV. Cu toate acestea, în 2015, cele două artiste au luat o decizie surprinzătoare și au ales să părăsească emisiunea.

De ce au plecat Veverițele lui Măruță

Plecarea lor din „La Măruță” a fost determinată de o schimbare în formatul emisiunii și în abordarea tematicii. Mădălina și Alina au considerat că rolurile lor nu mai se potrivesc cu noua direcție a programului, care inițial se numea „Happy Hour”, și au decis să-și continue drumul în altă parte.

 

Cu ce se ocupă acum fetele din trupa RedBlonde

După plecarea de la Pro TV, RedBlonde și-a continuat activitatea muzicală, susținând concerte în toată țara. Alina Chinie a dedicat mai mult timp compoziției de piese și teatrului, participând la producția „Crystal” și continuând să exploreze universul muzical. Pe de altă parte, Mădălina Petre și-a împărțit pasiunea pentru muzică cu învățământul, devenind profesoară de canto la Stage Academy by Lora. De asemenea, a preluat rolul de moderatoare a emisiunii „Dimineața Blană” de la Pro FM și a fondat o școală muzicală.

„Proiectul LaLà Music Academy nu l-am creat singură, ci alături de doi prieteni extraordinari, care au avut încredere în ideea mea şi au susţinut-o de la început! Academia funcţionează de aproape un an, deţine cursuri muzicale de toate genurile (canto, pian, instrumente de percuţie, vioară), avem cursuri de teatru, improvizaţie teatrală, dezvoltare personală şi de asemenea deţinem şi un studio profesional de înregistrări!

Echipa de profesori este una tânără şi pusă pe treabă! Deţinem peste 50 de elevi şi da, la cursurile noastre vin şi copii ai unor persoane publice cunoscute! Vă invităm să îi vedeţi şi să îi descoperiţi pe canalul nostru de YouTube, unde am dat start vlogging-ului cu primul episod!”, a spus Mădălina Petre pentru okmagazine.ro, în 2019.

Alegeri personale: Viața după ecrane

Alina Chinie a preferat să se concentreze mai mult pe proiectele muzicale și pe viața personală, retrăgându-se din lumina reflectoarelor. Chiar și înainte de despărțirea de Pro TV, aceasta era ocupată cu numeroase proiecte muzicale. Mădălina și Alina au afirmat că decizia lor de a părăsi emisiunea a fost una personală, nu rezultatul unor neînțelegeri sau demiteri.

Alina Chinie pregătește multe! Urmează o nouă parodie, o piesă de teatru, am o lume de cucerit alături de Mădălina, înființez un brand de tricouri care vă surprinde, intru un pic și in lumea muzicii punk… Fac cam multe, nu?”, a spus Alina Chinie într-un interviu mai vechi.

Refuzul întoarcerii: Drumuri noi, fără regrete

Deși au primit oferte pentru a reveni pe micile ecrane, Mădălina și Alina au ales să continue pe căile lor, explorând noi oportunități și experimentând alte domenii ale industriei creative. Cu toate că au părăsit familia „La Măruță”, cele două artiste au rămas fidele valorilor și pasiunilor lor, urmărind drumuri noi cu încredere și determinare.

„Sincer?! Am şi refuzat! Performanţa de a fi parte dintr-un proiect atât de longeviv precum emisiunea „La Măruţă” impune câteva standarde! E greu să le atingi, dar nu imposibil, de ce nu?! Dacă ar fi vorba despre o propunere pertinentă şi care să ne pună în valoare, aşa cum a făcut-o emisiunea precedentă, probabil că am acceptă! Vorba cântecului: „Niciodată să nu spui niciodată!”, au spus artistele de la RedBlonde în cadrul unui interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: