Redactia.ro
Home » Știri » Cum mai arată Ileana Stana Ionescu! Actrița a împlinit 85 de ani

Cum mai arată Ileana Stana Ionescu! Actrița a împlinit 85 de ani

GALERIE FOTO (2) Cum mai arată Ileana Stana Ionescu! Actrița a împlinit 85 de ani

Ileana Stana Ionescu a împlinit pe 14 septembrie vârsta de 85 de ani. Celebra actriță arată foarte bine și debordează de stare bună, așa cum ne-a obișnuit până acum. 

Cum mai arată Ileana Stana Ionescu! Actrița a împlinit 85 de ani

Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. În urmă cu o zi, aceasta a împlinit vârsta de 85 de ani și a făcut declarații despre cum se simte. Mai multe, aceasta a spus și câteva vorbes despre viața ei, ca o poveste.

Celebra actriță a sărbătorit discret înconjurată de familie şi de prieteni. Ileana Stana Ionescu a declarat pentru Antena 3 că le mulțumește tuturor pentru urările și iubirea pe care i-o poartă.

Cum mai arată Ileana Stana Ionescu! Actrița a împlinit 85 de ani

”Mulţumesc din toată inima şi vreau să mă gândesc şi la voi cu aceeași credință și iubire și dragoste cum faceți voi către mine. Realitatea este că pe mine m-a stârnit foarte tare meseria care am practicat-o, am iubit-o din prima clipă şi s-a dovedit că am avut dreptate să-mi îndrept toate gândurile şi sentimentele către asta. Cel mai tare şi cel mai tare mă bucură existenţa bărbatului meu. Nu ştiu dacă lui îi convine că eu îl preţuiesc la modul asta, dar îl preţuiesc cu toată puterea fiinţei mele”, a spus actriţa.

De asemenea, soțul actriței Ileana Stana Ionescu i-a făcut o declarați de dragoste foarte emoționantă. ”Sănătate multă. Ne bucurăm de zilele frumoase care ne-au rămas. Iubirea noastra continuă pana la 123 de ani şi 3 zile”, a adăugat soţul actriţei.

Cine este Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu a fost distribuită şi în numeroase piese de teatru TV, precum Tofana, în „Patima roşie” de Mihail Sorbul, Zoia – „Gaiţele” de Alexandru Kiriţescu, Dacia – „Titanic vals” de Tudor Muşatescu, D-na Draga – „Doctor în filosofie” de Bronislav Nuşici, Mama – „Nu-ţi plătesc” de Eduardo de Fillippo, Olimpe Jaquet – „Când vine barza” de Andre Roussin sau Contesa Funella – „Invitaţie la castel” de Jean Anouilh.

De asemenea, ea s-a aflat în distribuţia serialului TV „Un august în flăcări”, regia Dan Piţa şi Alexandru Tatos, difuzat începând cu anul 1973 şi a serialelor pentru micile ecrane „Căsătorie imposibilă” (2004), „O soacră de coșmar” (2006), “Fetele marinarului”, de Sebastian Voinea, Valentin Hotea, 2009 şi “Las Fierbinți” de Dragoș Buliga, Constantin Popescu, 2012.

Ileana Stana Ionescu a fost şi o statornică colaboratoare a Teatrului Naţional Radiofonic, printre spectacolele în care a fost distribuită aflându-se „Curajul femeii în dragoste sau Femeia secolului XXI” de Felix Anton Rizea, în care a jucat alături de Tamara Buciuceanu-Botez, „Colecţionarii” de Jiri Korbel, „Sosesc diseară” de Tudor Muşatescu, „Musca lui Vartolomei” de D.D.Pătrăşcanu şi varianta, din anul 1979, a celei dintâi montări radiofonice, difuzate la Radio România, la 18 februarie 1929, comedia „Ce ştia satul” de V. Al. Jan, în care Ileana Stana Ionescu îi dădea replica lui Radu Beligan.

Marea noastră actriţă a realizat numeroase turnee în ţară şi, mai ales străinătate, cu teatrele pentru care a jucat, printre destinaţii aflându-se Praga, Paris, Moscova, Leningrad, Belgrad, Zagreb, Budapesta, Berlin, Sofia, Varşovia, Milano, Sao Paolo, New-York, Toronto, Ottawa sau Israel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: