Redactia.ro
Home » TV » Cum arată în 2020 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Cum arată în 2020 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

GALERIE FOTO (10) Cum arata in 2020 celebra actrita Ileana Stana Ionescu

Cum arata in 2020 celebra actrita Ileana Stana Ionescu. Marea actriță Ileana Stana Ionescu și-a anunțat în toamna anului trecut, retragerea de pe scena Teatrului Național, după 60 de ani de activitate. Ce face și cum arată acum actrița.

Cum arată în 2020 celebra actriță Ileana Stana Ionescu

Actrița Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 83 de ani, a anunțat că se retrage de pe marile scene ale teatrului românesc. Marea actriță a decis să-și petreacă restul timpului alături de soțul ei și să se bucure împreună de toate lucrurile frumoase pe care le oferă în continuare viața.

Conform Libertatea, Ileana Stana Ionescu își dorește să trăiască fericită alături de soțul ei.

Ce să fac, e structura mea, probabil că sunt înzestrată de Creator cu multă forţă. Şi sper să mai am câţiva ani ca să pot să mă comport aproape la fel. N-am niciun secret, este natura mea destul de robustă şi iubesc aşa de mult teatrul încât nu am niciun fel de strângere de inimă când începe spectacolul. Asta îmi doresc cel mai mult, să fiu sănătoasă, să fiu alături de soţul meu, cu care m-am înţeles toată viaţa foarte bine şi doresc să ne bucurăm împreună şi să trăim tot aşa de fericiţi ca până acum”, declara Ileana Stana Ionescu.

Drama celebrei actriță

Soțul și marea actriță s-au mutat în casa din Pipera în urmă cu trei ani, după mai bine de 10 ani de așteptare și construcție. Se pare că trei echipe de zidari au muncit pentru a le termina locuința, însă niciuna nu a făcut treaba bună.

Toată munca lor de o viață au strans-o și timp de 10 ani au zidit-o în pereții unei case care nu este deloc așa cum și-au dorit.

”Am avut trei echipe de constructori. Au furat şi au plecat. Am plătit peste 4.000 de euro pentru termopane şi uşi, însă nu au pus nici o şipcă. Au luat banii şi au plecat. Au venit alţii pentru care am făcut altă plată. Al doilea mi-a câştigat încrederea, i-am dat banii fără chitanţă! Mi-a spus ”Vă fac casa, cum o să o fac pe a mea”. Pe a lui a terminat-o, pe a mea nu! Au plecat şi ei când eram la copiii noştri în SUA, declara actrita.

Fiind în vârstă, cei doi actori nu mai au puterea necesară de a se ocupa cum trebuie de toate problemele și nici mijloacele necesare pentru a-și putea repara singuri locuința.

„Acum a venit o altă echipă de constructori ca să rezolve problema. S-au uitat. O să monteze o schelă, ca să putem face o treabă serioasă cu ei. Într-o săptămână-două, poate vor termina. O să plătim, sperăm să nu fie o sumă aşa de mare. Până şi lumina am plătit-o de două ori”, declara Andrei Ionescu.

Actrița Ileana Stana Ionescu a împlinit frumoasa vârstă de 83 de ani

Actrița a împlinit anul trecut 83 de ani. Ileana Ionescu s-a născut pe 14 septembrie 1936 în orașul Brad, din județul Bran. La vârsta de 19 ani, Ileana Ionescu a debutat ca actriță pe scena Teatrului de Stat din Reșița cu rolul Agnes din „Școala femeilor”, de Moliere. Ileana Ionescu și-a încântat publicul timp de peste 60 de ani. Aceasta a jucat în peste 40 de piese de teatru și în peste 30 de filme, seriale și piese pentru televiziune.

A jucat rolul Zoiței în, „Gaițele”, Fraulein, „Cuibul de viespi”, mama lui Romeo în „Alo, Olga în „Secretul lui Nemesis” și mama primarului în cel mai popular serial al momentului, „Las Fierbinți”.

Aniversarea artistei a fost ținut-o în familie, în prezența oamenilor dragi, petrecerea având loc în casa celor doi soți. Din păcate, fiul lor, nu a fost alături de ziua mamei lui.

Citeste si:Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: