Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai decurge relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: ”Voi veni în curând acasă”

Cum mai decurge relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: ”Voi veni în curând acasă”

Iulia Vântur și Salman Khan sunt de mai bine de șase ani împreună. Fosta prezentatoare a Știrilor Protv și a emisiunii ”Dansez pentru tine”, a făcut ultimele dezvăluiri despre cum mai decurge relația ei cu celebrul actor indian.

Cum mai decurge relația Iuliei Vântur cu Salman Khan: ”Voi veni în curând acasă”

Iulia Vântur și Salman Khan s-au pregătit împreună pentru noul film în care va juca actorul. Iulia Vântur este vocea coloanei sonore a filmului și, totodată a avut grijă să-l învețe pași de dans pe iubitul ei.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „La Măruță”.

Odată ce l-a ajutat să învețe pașii de dans pentru noul lui film, Iulia Vântur spune că Salman Khan se descurcă de minune acum.

„Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre situația noii tulpini Covid din India

Iulia Vântur a confirmat ceea ce se întâmplă în țara care i-a devenit casă. Situația nu este deloc plăcută și chiar are o prietenă car are nevoie de oxigen.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor”, a mai spus vedeta.

Iulia Vântur a încercat să respecte tradiția vopsirii ouălor de Paști și în India. Însă, nu i-au ieșit așa cum le făcea acasă și a apelat la vopseaua acrilică. De alte, Iulia Vântur a mărturist că va reveni curând în țară.

Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mărturisit Iulia Vântur la PRO TV.

De ce nu se căsătorește Iulia Vântur cu Salman Khan

Iulia Vântur a dezvăluit anul trecut că nu se va căsători cu Salman Khan, deoarece nu va renunța la religia ei, creștinism. Pentru a se căsători cu actorul, Iulia ar trebui să se convertească la budism.

,,I hope Ganpati celebrations keeps u safe, protected, guided by light and kindness. Sending a lot of love to everyone ❤️🙏🏼Si pentru romanii mei, crestini sau de orice alta credinta, vreau sa clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renuntat la credinta cu care m-am nascut insa respect credintele tuturor, asa cum si noi ne dorim sa fim respectati si acceptati. Singura credinta universala este iubirea.”, a scris Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: