Redactia.ro
Home » TV » Iulia Vântur a fost uimită să afle asta. Adevărul despre căsnicia lui Salman Khan! Este sau nu căsătorit cu alta?

Iulia Vântur a fost uimită să afle asta. Adevărul despre căsnicia lui Salman Khan! Este sau nu căsătorit cu alta?

Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai mult timp, dar acum au ieșit la iveală niște dezvăluiri care ar putea strica relația dintre cei doi. Actorul indian ar fi căsătorit și ar avea doi copii, dar pe care îi ține departe, în Dubai.

Dezvăluire-bombă la Bollywood. Salman Khan este însurat

Nu mai este un secret pentru nimeni că Iulia Vântur și actorul indian Salman Khan formează un cuplu de mai mulți ani, dar acum a ieșit la iveală o informație care ar putea schimba totul. Astfel, relația dintre cei doi s-ar putea destrăma, pentru că în spațiul public au apărut informații cum că actorul a fost sau este căsătorit și mai mult decât atât, el ar avea și doi copii pe care îi ține ascunși, unul în vârstă de 17 ani și celălalt de 13. Aceștia locuiesc în Dubai, după cum arată declarațiile de pe Twitter ale unui avocat ce îl acuză pe Salman Khan.

„Informație de ultimă oră. Virginul nostru național, Salman Khan, are o soție pe nume Noor, o fată de 17 ani pe nume Ayesha și un băiat de 13 ani, pe nume Razzak, care la acest moment locuiesc în Dubai. Salman Khan, am dreptate sau am dreptate?”, a scris avocatul respectiv pe Twitter.

 Opiniile Iuliei Vântur și ale lui Salman Khan despre relațiile amoroase

Însuși Salman Khan recunoaște că nu a fost un iubit prea bun, după spusele partenerelor sale.

„Când eşti într-o relaţie, o pui la tot felul de încercări ca să îţi demonstrezi că nu te părăseşte. Încerci să fii bun. O tratezi cu indiferenţă. Ţipi, plângi şi când nimic nu funcţionează îi spui să plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite că sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic”

La rândul ei, Iulia Vântur declara că nu își dorește cu ardoare căsătoria.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a explicat actrița și cântăreața.

Deocamdată, niciunul dintre actori nu a avut o reacție publică despre cele spune în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: