Redactia.ro
Home » Monden » Salman Khan și Iulia Vântur, prima apariție de cuplu în emisiunea „La Măruță”. Ce i-a promis actorul prezentatorului TV

Salman Khan și Iulia Vântur, prima apariție de cuplu în emisiunea „La Măruță”. Ce i-a promis actorul prezentatorului TV

Iulia Vantur

Iulia Vântur și Salman Khan au avut prima apariție TV împreună. Invitată în emisiunea lui Măruță, Iulia l-a adus în cadru și pe celebrul actor Indian. Discretă în apariții, Iulia a preferat să nu vorbească despre relația dintre cei doi, iar apariția lui a emoționat-o vizibil.

Ce i-a promis Salman Khan lui Măruță

După mutarea în India, Iulia Vântur a devenit din ce în ce mai discrete privind detaliile din viața personală. Dacă de relația cu Marius Moga a știut toată lumea, de data aceasta prezentatoarea a preferat să rămână discrete. La insistențele moderatorului de la Pro TV, Salman Khan a apărut alături de Iulia Vântur, fiind ușor reținut și flatat.

„Hello Salman! E acolo în dreapta ta.”, a spus Măruță.
„Da? Cum l-ai văzut?”, a continuat Iulia.
„L-am văzut acolo în reflexia de la tablou.”, a precizat Măruță.
Ce faci? Esti un actor minunat!”, i-a spus Măruță emoționat.
„Mulțumesc!” , i-a răspuns Salman, scurt și la obiect.
„Când veniți în România? – Curând” , a răspuns actorul indian.
„Te aștept aici în show-ul meu, Salman Khan!

Bine! Ne vedem acolo!”, a fost discuția scurtă dintre Măruță și Salman Khan, care a părăsit repede cadrul, lăsând-o pe Iulia Vântur singură alături de prezentator.

Iulia Vântur izolată în India

Iulia Vântur a început interviul precizând faptul că în India situația nu este una ușoară. Ea și Salman Khan sunt nevoiți să stea izolați în casă din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentatoarea TV a anunțat că în India cazurile continuă să crească, iar singura soluție pentru a se proteja este de a rămâne cât mai mult timp în casă.

Iulia Vântur a împlinit recent vârsta de 40 de ani, dar asta nu o oprește să se întoarcă pe băncile școlii. Blondina s-a axat în ultimul timp pe cariera din domeniul muzical, mai mult început și cursurile unei școli din New York. De când s-a mutat în India, Iulia a cochetat de mai multe ori cu acest domeniu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: