Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiește acum Iulia Vântur. Stă împreună cu Salman Khan în acest colț de Rai (FOTO)

Unde locuiește acum Iulia Vântur. Stă împreună cu Salman Khan în acest colț de Rai (FOTO)

GALERIE FOTO (5)

Iulia Vântur a recunoscut recent relația pe care o are cu actorul indian Salman Khan. Cei doi trec acum prin clipe grele din cauza pandemiei de coronavirus, fiind izolați într-o casă departe de civilizație. Nu își mai pot vedea prietenii sau rudele, iar Iulia Vântur a vorbit pe larg despre acest subiect care o afectează.

Iulia Vântur își petrece izolarea într-o casă de lux cu iubitul celebru

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre cum își petrece timpul în izolare, alături de iubitul ei celebru. Își petrec timpul împreună, el fac mult sport, dar le este dor de cei dragi. În India starea de urgență încă nu a fost ridicată, așa că restricțiile sunt în vigoare pentru întreaga populație.

El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță. Suntem izolați la o oră și jumătate de Mumbai.
Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici. Sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil”, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță”.

Iulia Vântur a recunoscut relația cu Salman Khan și a dezvăluit că vrea să fie mamă

După câțiva ani în care s-a tot ferit să recunoască natura relației dintre ea și actorul indian, Iulia Vântur a spus, în sfârșit, că are o relație cu Salman Khan. Mai mult decât atât, vedeta a vorbit despre căsătorie și despre posibilitatea de a deveni mamă în viitorul apropiat.

Vedeta a mărturisit că a fost presionată mereu pentru a se căsători sau a face copii, inclusiv de către familia ei. Căsătoria spune că nu o înțelege, pentru că important este ca doi oameni să se iubească, nu să aibă un act împreună.

În schimb, despre statutul de mama Iulia Vântur a spus că nu și-l dorește neapărat, dar dacă se va întâmpla va fi fericită.

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru revista VIVA.

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu mulți ani în India, unde a dezvoltat o carieră impresionantă. A jucat în mai multe filme și a scos câteva melodii în limba iubitul ei celebru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: