Redactia.ro
Home » Știri » A născut cvadrupleți identici în plină pandemie. Mama și-a văzut copiii după două luni

A născut cvadrupleți identici în plină pandemie. Mama și-a văzut copiii după două luni

A nascut cvadrupleti identici

Viața pentru Jenny și Chris Marr s-a schimbat coplet în timpul pandemiei de coronavirus. Femeia trebuia să nască tripleți, însă a avut parte de un șoc. Medicul a anunțat-o că a născut patru băieți identici.

A născut cvadrupleți identici în plină pandemie de coronavirus

Jenny Marr din Dallas, în vârstă de 35 de ani a născut pe 15 martie, la doar două zile după ce președintele Donald Trump a decretat stare de urgență în Statele Unite ale Americii, după ce coronavirusul a umbrit întreaga lume.

Jenny știa că era însărcinată cu tripleți, dar când i-a venit sorocul, femeia a aflat că are cvadrupleți identici, asta în timpul în care spitalele erau sub asediul infecției de coronavirus.

Așadar, Jenny a născut patru băieți identici în plină pandemie de coronavirus. Reprezentanții spitalului în care femeia a născut au declarat că este o raritate ca o femeie să nască patru copii identici.

Să avem copii în timpul pandemiei a fost o experiență de neuitat. Tot personalul Spitalului Presbiterian din Dallas au făcut din copiii noștri o prioritate, pentru îngrijire și siguranță”, a declarat Jenny.

Mama și-a văzut bebeluși abia după două luni

Cei patru băieți numiți Henry William, Harrison Foy, Hudson Perry și Hardy Smith au stat două luni la terapie intensivă și în unitatea de îngrijire specială a spitalului.

Cvadrupleții au avut nevoie de îngrijire specială din partea spitalului, pentru că au venit pe lume înainte de vreme și pentru a nu exista riscul de infectare cu noul coronavirus.

A fost cu 5 săptămâni mai devreme decât ne-am așteptat și mi-am făcut griji că vom petrece atât de mult timp în spital”, a mărturisit Janny.

Situația familiei Marr este o raritate, medicul Brian Rinehart de la Spitlaul Texas Health Presbyterian susținând că sunt doar 72 de cazuri cu cvadrupleți identici. Toate familiile care au cvadrupleți identici au fost luate prin surprinde la naștere, pentru că acest lucru nu se vede pe parcursul sarcinii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini