Redactia.ro
Home » TV » Iulia Vântur, schimbare majoră de look. Nu o mai recunoști!

Iulia Vântur, schimbare majoră de look. Nu o mai recunoști!

GALERIE FOTO (2) Iulia Vântur, schimbare majoră de look. Nu o mai recunoști!

Aflată în ţară pentru doar câteva zile, Iulia Vântur a acceptat provocarea extremă venită din partea hairstylistul Adrian Perjovschi de a se transforma într-o divă rebelă, brunetă, cu breton şi zeci de tatuaje pe corp.

“Am spus DA la tot ce am spus NU de-a lungul timpului în materie de look. Nu am vrut niciodată să fiu brunetă, cu bretonul nu am fost niciodată prietenă, am respins din start ideea de a-mi face vreodată vreun tatuaj şi rar am acceptat un make-up foarte abundent. Şi iată-mă astăzi cu toate “nu”-urile date peste cap datorită lui Adi şi ce bine esteeee!”, a povestit Iulia.

Iulia Vântur se pregăteşte intens pentru a juca un rol principal într-un film de Bollywood care va avea filmările în Europa.

Cu toate astea, artista şi-a făcut timp pentru a lua parte la proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”, alături de Eniko Szanto şi de make-up artistul Bianca Marca.

“Am făcut-o brunetă pe Iulia Vântur“

“Am făcut-o brunetă pe Iulia. Nu-mi vine să cred că spun asta şi că am făcut asta. A fost o provocare teribilă pentru mine, pentru că m-am ferit mereu să-i pun un negru în părul ei blond. Nu pentru că nu i-ar fi stat bine, ci pentru că negrul se scoate foarte greu din păr. Aşa că acum gândul că facem ceva temporar mi-a dat încredere că va ieşi ceva superb. Oricum Iulia ne-a demonstrat tuturor de-a lungul timpului că este superbă oricum. Că este cumva deasupra oricaror schimbari de look si culori folosite in par. Iulia are acea frumusete cameleonica care permite jocul cu nuantele si cu schimbarile de look. Este cumva idealul pentru orice hairstylist caruia ii plac transformarile radicale.”, a declarat Adrian Perjovschi.

Eniko Szanto, stilista cu care Iulia Vântur lucrează încă de la începuturile carierei sale în televiziune s-a bucurat să ia parte la misiunea imposibilă pe care şi-au propus-o cu toţii.

“Mi-era foarte dor să lucrez cu Iulia. anul acesta cred că se fac 12 ani de la prima ediţie “Dansez pentru tine”. Aşa că ne-am imaginat cel mai imposibil scenariu. Ceva ce n-am fi putut face în alt context şi anume să o tatuăm şi să o transformăm într-o divă rebelă. E o joacă menită să inspire. Stilul nu e stil cu adevărat până nu are şi o undă de umor, de ironie şi autoironie. Cu Iulia mereu am experimentat lucruri noi. De data asta, reîntâlnirea în formulă completă a fost explozivă. Adi Perjovschi ne-a împlinit visul cu Iulia brunetă şi tunsă bob, de abia aşteptăm acum următoarea transformare”.

Bianca Marca, make-up artist, a conturat din machiaj, nuanţe şi accente personajul rebel şi puternic.

“Machiajul pentru Iulia Vântur este cameleonic. O poate transforma aşa cum doar ea îşi doreşte! Am vrut să fie ceva special, de nerecunoscut Atitudinea ei a fost cea care ne-a ajutat la crearea unui personaj pe care şi l-a dorit!”.

Citește și: Eveniment tragic în Dunăre! Un vapor cu 35 de pasageri s-a scunfundat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: