Redactia.ro
Home » Știri » Cum ne-au numit elvețienii după meciul România – Elveția, scor 2-2! Ce cuvinte au putut să folosească!

Cum ne-au numit elvețienii după meciul România – Elveția, scor 2-2! Ce cuvinte au putut să folosească!

Cum ne-au numit elvețienii după meciul România - Elveția, scor 2-2

Iată cum ne-au numit elvețienii după meciul România – Elveția, scor 2-2! Ce cuvinte au folosit!

Cum ne-au numit elvețienii după meciul România – Elveția, scor 2-2

Echipa României a reușit să obțină un egal contra Elveției, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 4 din grupele pentru calificarea la EURO 2024. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză. Ulterior, jucătorii noștri au revenit și au egalat datorită reușitelor lui Valentin Mihăilă, din minutele 89 și 90+2, din pasele lui Olimpiu Moruțan.

Jurnaliștilor elvețieni nu le-a venit să creadă ce au putut să vadă pe terenul de la Lucerna. Iată cum i-au numit jurnaliștii de la Blick pe fotbaliștii români, potrivit Digisport.ro.

„Șoc național în preliminariile pentru Campionatul European. Se simte ca o înfrângere! Incredibil! Elveția a dominat o lungă perioadă și a fost mai bună mult timp. Am condus la două goluri diferență și am ratat în ultimele secunde o victorie pe care n-ar fi trebuit niciodată să o ratăm.

Cu România a fost altfel decât cu Andorra. Jokerul Mihăilă a înscris în minutul 89 pentru 1-2, când Freuler a adormit. Apoi, jucătorii din Carpați ne-au ‘supt sângele’. Iar noi i-am ajutat să o facă.

Mai întâi Murat Yakin a făcut schimbările pregătite, chiar dacă scorul se făcuse 1-2. Apoi, Schar și Akanji au arătat mizerabil pe un contraatac al României care nu ar fi trebuit să aibă loc. Yann Sommer a lăsat colțul scurt liber. Nesiguranță totală.

Finalul a fost și mai nebun! Bislimi a lovit bara, în prelungiri. Apoi, Olaru a fost faultat la centrul terenului. Altfel, scăpa singur cu Sommer. Nebunie! Ceea ce la pauză părea minunat a fost risipit. Pentru că vampirii au luptat și au revenit în joc pe final, când s-au hrănit cu sânge elvețian. La început, vampirul a fost elvețianul Zeki Amdouni, care i-a înțepat pe români de două ori înainte de pauză.

Cum ne-au numit elvețienii după meciul România - Elveția, scor 2-2
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: