Redactia.ro
Home » Știri » Cum ne va influența inteligența artificială viața de zi cu zi? Schimbări majore au loc chiar acum!

Cum ne va influența inteligența artificială viața de zi cu zi? Schimbări majore au loc chiar acum!

inteligenta artificiala

Google aduce în atenția utilizatorilor săi noi modificări semnificative! Concret, aplicația Google va încorpora o funcție de corectare a greșelilor gramaticale direct în motorul său de căutare. Această caracteristică inovatoare, alimentată de inteligența artificială, se va concentra pe verificarea și corectarea greșelilor gramaticale din fraze și propoziții.

Google face noi modificări importante. Se va folosi de inteligența artificială

Google introduce modificări proaspete în cadrul aplicației sale. Conform celor mai recente informații, utilizatorii vor beneficia de un corector gramatical integrat în motorul său de căutare online. Această facilitate va permite verificarea și ajustarea construcției frazelor pentru a asigura o comunicare mai precisă și coerentă.

Această proaspătă caracteristică de corectare gramaticală este bazată pe tehnologia de inteligență artificială din cadrul Google Search și se ocupă de analizarea frazelor și propozițiilor. Astfel, în cazul în care se constată greșeli în textul introdus în bara de căutare, sistemul de inteligență artificială dezvoltat de Google va rescrie fraza în mod corespunzător, va evidenția și va oferi explicații cu privire la erorile semnalate în cadrul frazei.

În plus, utilizatorii platformei Google trebuie să fie atenți la sugestiile pe care le primesc, deoarece există posibilitatea ca unele îndrumări să fie inexacte. De asemenea, merită menționat că această noutate Google este momentan disponibilă numai pentru limba engleză. În același timp, sistemul nu va fi activat în cazul în care frazele introduse încalcă regulile de utilizare ale motorului de căutare, cum ar fi afișarea de conținut instigator la ură sau cu caracter sexual explicit.

Cele mai recente modificări aduse de Google

În ultima perioadă, utilizatorii Google au fost informați despre o nouă actualizare. Aceasta le va oferi posibilitatea să găsească și să șteargă rezultate legate de propria persoană, contribuind astfel la revizuirea politicilor privind imaginile personale explicite și eliminarea acestui gen de conținut din Căutare.

Mai mult, accesarea acestei facilități va deveni posibilă direct în aplicația Google, prin intermediul fotografiilor contului Google, și apoi selectând opțiunea „Rezultate despre dumneavoastră”. În prezent, această caracteristică este disponibilă doar în Statele Unite ale Americii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: