Redactia.ro
Home » Monden » Cum o alintă Vali Vijelie pe soția sa. Carmen Rusu, implicată într-un scandal pe rețelele sociale

Cum o alintă Vali Vijelie pe soția sa. Carmen Rusu, implicată într-un scandal pe rețelele sociale

Vali Vijelie este căsătorit de 17 ani cu Carmen Rusu, femeie care i-a dăruit doi copii. Artistul mai are doi băieți, dintr-o relație anterioară. Soția lui Vali Vijelie a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality-show, în care și-au expus viața de zi cu zi.

Cum o alintă Vali Vijelie pe soția sa

„Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.
Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, a spus Vali, potrivit wowbiz.ro.

Vali Vijelie: „Peste tot femeile sunt la putere!”

‘Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu’, a povestit Vali Vijelie, potrivit wowbiz.ro.

Soția lui Vali Vijelie, implicată într-un scandal pe rețelele sociale

Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, este implicată într-un scandal pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj misterios către o persoană care o șicanează. Soția manelistului i-a reproșat acelei persoane că nu reprezintă un pericol pentru ea. Totodată, soția lui Vali Vijelie este deranjată când alții se amestecă în viața sa și a familiei sale.
„Dacă tac, este că pentru mine tu nu ai fost niciodată un pericol. Ca tine au mai fost și probabil vor mai fi, dar am observat de ceva vreme că le dai aprecieri și like-uri persoanelor din jurul meu și nu știi cum să te mai împrietenești cu ele. Așa că îți spun eu, sunt foarte bine, sănătoasă, fericită și mulțumesc lui Dumnezeu și bărbatului meu, am tot ce îmi doresc”, a scris Carmen Rusu, recent, pe Instagram.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: