Redactia.ro
Home » Monden » Cum o cheamă pe fiica Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs. Cei doi au ales un nume deosebit

Cum o cheamă pe fiica Emei Oprișan și a lui Răzvan Kovacs. Cei doi au ales un nume deosebit

GALERIE FOTO (3) ema si razvan

Mare emoție și o bucurie imensă au cuprins celebrul cuplu format din Ema Oprișan și Răzvan Kovacs. Bruneta a împărtășit recent o imagine adorabilă, care a fost însoțită de o dezvăluire ce a generat un val de reacții și felicitări din partea comunității online. Între timp, au fost dezvăluite și detaliile privind numele pe care îl poartă fiica Emei și a lui Răzvan Kovacs, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile.

Cum o cheamă pe fiica Emei și a lui Răzvan Kovacs

Ema Oprișan și Răvzan Kovacs au fost, cu siguranță, cei doi concurenți care au provocat cele mai multe controverse și reacții din partea publicului. Scenele în care bărbatul era în compania unei ispite, Daria, au adus adesea lacrimi în ochii lui Ema. Din acest motiv, bruneta a luat decizia de a pune capăt relației sale cu bărbatul cu care a participat în emisiunea „Insula Iubirii”.

Cu toate că au părăsit Thailanda separat, dragostea dintre ei a triumfat. După doar câteva săptămâni, cei doi s-au reunit și au luat decizia de a deveni oficial o familie. Ema și Răzvan s-au căsătorit, iar bruneta a rămas însărcinată.

fetita ema
Fiica Emei va purta numele de Luna

De curând, a fost distribuită prima imagine cu noul născut pe platformele de social media. Ema Oprișan a dezvăluit, de asemenea, numele bebelușului lor – Luna, o alegere neobișnuită și frumoasă. În doar câteva ore de la postare, imaginea a adunat peste șase mii de reacții și comentarii din partea comunității online.

„La multe lunițe și mulți ani minune”, „Felicitări sa va bucurați de ea/el”, „Felicitări sa va trăiasca minunea sa va bucurați de ea”, „Ce nume frumos!”, „Sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa.Sa i iubiti pe amandoi la fel”, „Felicitari parinti frumosi sa va traiasca copii sa va aduca bucuri si mamei sa fie sanatoasa o familie unita”, au fost doar o parte dintre mesajele pe care le-au primit Răzvan și Ema din partea fanilor.

Răzvan a făcut un gest curajos de dragul fiicei sale

Răzvan Kovacs nu s-a lăsat mai prejos în ceea ce privește manifestarea dragostei față de micuța Luna și a luat o decizie cu totul specială. A ales să își facă un tatuaj care să conțină data nașterii fiicei sale, ora exactă la care micuța a venit pe lume și greutatea la naștere.

luna
Răzvan și-a tatuat numele fiicei sale

Cu acest gest, el dorește să își imortalizeze pentru totdeauna amintirea acelei momente magice din viața lor, când familia lor s-a mărit cu un nou membru. De asemenea, tatuajul include și un mesaj special, un gest simbolic al iubirii și atașamentului său față de fiica sa. În aceeași postare în care a dezvăluit tatuajul, Răzvan Kovacs a făcut cunoscut și numele pe care l-au ales pentru micuța lor, Luna.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: